resepti

kuulumiset & vadelmarahka

30.8.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikkaaa! Oon juuri kotimatkalle Kioski FOODin kuvauspäivästä. Tykkään yllättävän paljon liikkua julkisilla, kun silloin ei tarvii keskittyä samalla tavalla kuin autoa ajaessa. Tietty jos joka päivä menisin julkisilla, niin voisi välillä puuduttaa. Nämä kuvissa näkyvät löysät mustat housut ovat löytyneet päältäni nyt jo monta päivää. Sää on ollut hämmentävän lämmin ja viileä samaan aikaan, joten pukeutuminen on välillä ollut haastavaa. :D Oon kyllä iloinen, että hyisevän kylmät syysilmat eivät ole vielä tulleet, vaan on voinut käyttää näitä normi ”Suomen kesä” vaatteita. Vai mitä mieltä te olette?

Oon todella huono jättämään cliff hangereita ja mieluusti puhun asioista vasta sitten kun niiden aika on todella käsillä. Nyt kuitenkin tämä syksy on saanut mut totaalisen täpinöihin sen suhteen millaisia töitä olen päässyt tekemään. Onneksi lähestulkoon kaikki näistä on sellaisia mistä saa pian myös kertoa. Mulle yksi tämän työn vaikeimpia juttuja on se, että todella usein soppareihin sisältyy salassapito ja se että pitää olla hyshys. En myöskään saa tiedottaa asioista omalla kanavalla ilman lupaa ja jotain tiettyä aikaa. Tuntuu kyllä, että some on vaikuttanut tähän jo muutamassa vuodessa todella paljon ja vähän höllentänyt rajoja. Toisaalta taas se on varmasti myös lisännyt suunnitelmallisuutta, sillä someakin varten rakennetaan nykyään ihan omat julkaisustrategiat ja suunnitelmat :D. Itse oon aina vierastanut tätä ja tykkään siitä, että somessa saan esiintyä juuri sillä tavalla kuin tuntuu. Luontevuus on mulle ehdottomasti tärkeämpää kuin maksimihyöty.

Mutta hei asiasta toiseen, elikkäs rahkaan. :D Kaverini teki mulle tätä rahkaa muutama viikko takaperin ja nyt ollaan tehty tätä kotona jo muutaman kerran. Niiiiin hyvää! Varmaan sanomattakin selvää, että lapset rakastaa. :) Alla resepti!

Vadelmarahka:

2 purkkia maitorahkaa

2 dl kuohukermaa

2 rasiaa vadelmia

2 rkl hunajaa

Ohje: Vaahdota kerma. Vatkaa rahka ja hunaja hyvin yhteen. Sekoita vaahto rahkaan lusikkaa/kauhaa käyttäen. Pyöräytä vadelmat joukkoon.. Ite nimenomaan tykkään, että vadelmat jäävät kokonaisiksi ja poksahtaa suussa ihanasti. Kantsii kokeilla ;)

Nyt kotiin ja huomenna vielä vajaa mittainen työpäivä. Ihanaa pian alkavaa viikonloppua! <3Sara

mustat housut & farkku takki / na-kd*

t-paita / Jumbo JC*

kengät / Saucony*

*saatu