koti

näin pukeudun kotona

26.4.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Vitsit miten voi olla tukkonen olo!? En vielä ole kärryillä siitä, että puhkesiko mulle allergia vai sainko jonkun flussan.. Mutta olo on karmea. :/ Toivon niin paljon, että huomenna olisi parempi vointi, koska meillä on 5.v hääpäivä ja ollaan buukattu kaikkea ihanaa.

Tajusin, että en ole pitkään aikaa kuvannut mun kotilookkia. :D Siis se style millä rokkaan 80% ajasta! Mulla on usein legginsit tai kollarit jalassa. Tällä hetkellä mun kaikki kollarit on niin lämpimiä, että en viihdy niissä yhtä hyvin kuin ohuissa leggareissa. Käytännöllisyys ja mukava fiilis ovat tärkeimmät pointit, kun mietin kotivaatteita. Olen muutaman vuoden ajan pyrkinyt parantamaan olovaatteiden tasoa, niin että materiaalit olisivat hyviä ja vaatteet kestäisi pidempää. Puhtaat, laadukkaat ja pehmoiset olovaatteet on vain parhautta! Aloin jopa miettimään, että olisi ihanaa päästä joskus tekemään joku olovaatemallisto :D Tämä tuli eilen mun mieleen, kun keksin tämän postausaiheen ja suunnittelin päässä mitä kaikkea rustaan ylös. Olen nimittäin aika tarkka siitä missä resorit menee, millainen materiaali tuntuu hyvältä ihoa vasten ja millaisessa asussa kehtaa hengailla, vaikka tulisi vieraita. Lisänä tietty vastuullisuus, materiaalien kestävyys jne. Hmmm.. pitää laittaa koko homma mietintään!

Höpöttelin eilen instagramiin, että ostin uudet adidaksen leggarit kotikäyttöön ja niihin tuli heti reikä.. En ole ihan varma olisiko reikä voinut tulla hälärin poistamisesta, mutta anywyay pitää käydä reklamoimassa. Kyllähän monen kympin legginssien pitäisi vähän enemmän kestää. :)

Nyt menen keittämään kupin teetä ja tupla tarkistan, että kaikki viikon työt on tehtynä. Sitten lähden hakemaan tytöt kotiin. Matildalta lähti toissa päivänä kolmas hammas, joten suunnataan kaupan kautta. Hammaskeiju oli tuonut hänelle kolikon. ;D Ajattelin tehdä illalla pitaleipiä halloum, vihannes, korianteri ja tsatsiki täytteellä. Eiköhän sillä viimeistään parane olo.. Hehe. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

 

paita / GAP

housut / polarn o pyret / saatu

tossut / shepherd