fashion

työ..?

11.10.2018 Teksti: Sara Parikka

Moi! Tajusin, että mulla lähestulkoon on aina kieli solmussa, kun joku kysyy ammattia. Haastavaa. Sanonko koko litanian vai valkkaanko jonkun yhden. Entä miten arvotan työt ja merkitseekö se, että kauan olen ollut missäkin työssä. Monesti summaan ammattini, niin että ”Teen näyttelijäntöitä ja lisäksi mulla on oma yritys jonka kautta teen paljon erilaisia töitä, kuten blogia, somea, jne)”. Nykypäivänä työt varmasti monilla nivoutuu entistä enemmän yhteen ja ammattia voi olla vaikea määrittää. Toisaalta on paljon työpaikkoja joissa jokaisella on selkeä oma rooli.

Tänä syksynä olen osannut pitää suht hyvän rajan työn ja vapaa-ajan suhteen. Kavereita en näe ihan niin usein kuin haluaisin, mutta tiedän että tätä maximi-kiirettä kestää vain enää reilun kuukauden. Oman yrityksen pyörittäminen vaatii oman hommansa, mutta samalla se on super motivoivaa.. Ja tosiaan elämämme menee aalloissa ja silloin kun on telkkarityöt + kaikki muut samaan aikaan, hommaa riittää. :) Muistan kun kysyin teiltä (postaus kahden ja puolen vuoden takaa: Kuka sinä olet?) elämäntilanteestanne muutama vuosi takaperin ja sain hurjan määrän viestejä. Oli aivan sairaan siistiä lukea erilaisista ammateista, perheistä ja elämäntilanteista.

Nyt tuli mieleen, että olisi kiva kuulla millaisia haasteita teillä on töissä/opinnoissa? Onko työnne kuormittavaa ja tuppaako päivät venymään? Olisi ihanaa jo rustaisit ajatuksiasi kommentteihin <3

Hei muistatteko, kun pari viikkoa takaperin kerroin että kastuin urheilukisoissa (täällä) ja ostin extempore housut Cittarista.. No ne ovat nämä postauksessa näkyvät!!!! :D Vertailin Citymarketin valikoimaa ja en halunnut napata 15e kollareita, jotka eivät olisi tulleet muuten käyttöön. Yritin etsiä housut joilla olisi pitkä käyttöikä ja en voi uskoa, että löysin tällaiset rennot ruutukuviolliset housut itselleni. Juuri tällaisia olen laiskalla silmäilyllä etsinyt.

Kivaa torstaita! Mä pidän tytöt tänään vapaalla ja nautitaan toistemme seurasta. Kioski FOODin porukka oli aivan ihana ja perui tämän viikon youtube-liven, jotta saan rauhassa levätä kolarin jälkeen. Merkitsee niin hirveästi inhimillisyys ja se että asiat laitetaan tärkeysjärjestykseen. Nyt lähdetään aamupalalle ja sen jälkeen vierailemaan Polarn O. Pyret:in myymälässä. Päästään valkkaamaan topat ja villat kuntoon talvea varten. Täällä odotetaan jo ihan pikkasen lunta! <3Sara

kuvat / Amanda Aho

kengät / Dr Martens

housut / Citymarket

huppari / Bjön Borg / saatu

Lue myös

Suosittelemme