decoration

nyt kaikki häävinkit kehiin!

26.10.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Varmasti osa teistä muistaa, että meidät on vihitty Matildan ristiäisten yhteydessä ja silloin myös päätettiin, että varsinainen hääjuhla juhlitaan 5.v hääpäivänä.. No nyt tuo ajankohta on jo ensi keväänä (!!!!) ja oon venyttänyt mahdollisimman pitkälle tätä järkkäilyn aloittamista. Ensi vuoden puolella mulla on tosin on aikaa enemmän ja tästä syystä oon uskaltanut lykätä ja lykätä. Nyt kuitenkin havahduin kun selailin pukuja, että ne kannattaisi tilata 7kk ennen the päivää… ups.

Mitähän muuta tässä tulee vielä vastaan..? :D

En ole koskaan haaveillut häistä, hääpäivästä, puvusta, juhlasta tms.. mutta toisaalta rakastan häitä juhlana. Hääinto on alkanut nousemaan nyt jopa mun sisällä ja tiedostan samalla myös sen, että mussa elää pienoinen perfektionisti. Mulla on vähän sellainen mentaliteetti, että jos jotain tehdään, niin tehdään se sitten kunnolla. :D Ehkä tästäkin syystä oon vähän himmaillut järjestelyissä ja vannonnut että pidän tietyn rauhan tämän asian ympärillä. Tietty helpottaa myös se, että ajankohta ei ole sesonkia joten uskon että saadaan vielä hyvät kekkerit järkättyä.

Mutta nyt mä tartten teidän apua. Löytyykö tieltä vinkkejä liittyen häihin. Oikeastaan mitä vain..? Lähestulkoon kaikki on vielä tekemättä ja nyt tarvitsisin kipeästi neuvoja.. Haluaisin kuulla isoista linjoista sekä pienistä yksityiskohdista. Sanottakoon, että vierasmäärä on noin 80henk.

Kiinnostaako teitä muuten tämä aihe täällä blogissa..? Voisin ehkä kirjoitella aina silloin tällöin valmisteluista jne! <3Sara

Lue myös

Suosittelemme