Yleinen

apple

3.9.2015 Teksti: Sara Parikka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moi! Kiitos edellisen postauksen kommenteista. Oli kiva vaihtaa ajatuksia. :) Meillä on ollut mukava viikko, kun tyttö on vain muutaman lyhyen päivän päiväkodissa ja muuten ollaan puuhailtu yhdessä. Käytiin toissapäivänä ostamassa Matildalle syyskamppeita ja eilen uimassa. Voin jotenkin entistä paremmalla omatunnolla ostaa Matildalle kauniita ja kestäviä vaatteita, kun tiedän että ne tulee uudestaan käyttöön ja vielä suht pian. Kirppareilta ei enää löydy samanlailla valikoimaa, kuin Matildan ollessa pienempi.

Viikonloppuna olisi tiedossa brunssia ja kavereiden näkemistä. Omena-kaurapaistosta meillä on vedetty melkein päivittäin ja sain myös tehtyä omenasosetta.

Laittakaa postaustoiveita tulemaan, mielellään toteutan! Kirjoitan pian syys-sisustuksesta, erään kommentin inspiroimana. :)

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (7)

Heippa! Luulen, että kirjoittelen tarkemmin aiheesta raskauden jälkeen :)

Olisi kiva kuulla ajatuksiasi jostain syvällisemmistäkin aiheista vaikka kaikki sinun arkiset postauksesi ovat kyllä myös mielenkiintoisia :) tyyliin pakolaistilanne + nettikirjoittelut ja kannanotot aiheesta tai ihan vaan mielipiteitä asioista jotka on hyvin/huonosti kotikaupungissasi/Suomessa ja mitä opittavaa olisi vielä. Käyttekö matildan kanssa ikinä kahviloissa tai ravintoloissa? Miten ne reissut sujuvat ja onko suosikkipaikkaa (-paikkoja) joka sopii lapsille ja aikuisille? Minne haluaisit matkustaa? Joku top 5 matkakohteesi perusteluineen voisi olla hauska tietää! Sinun ja Mikon rakkaustarinasta olisi myös ihanaa lukea mutta ymmärrän jos se on liian henkilökohtaista :) vaikutat tosi mukavalle ja maanläheiselle tyypille ja blogisi on noussut yhdeksi suosikeistani!

Kiitos postausideoista, monet menivät kirjoitettavien listalle :) Mukavaa kuulla, että tykkäät blogistani!

Heippa!
Kohta tyttövauvan äitinä kaipailisin postausta lastenvaatteista, millaisia vaatteita ja mistä löydät tytölle :) Mitkä ovat osoittautuneet käteviksi arjessa?

Ja onnea tulavalle äidille <3

Heippa! laitan postaus listaani ja kirjoittelen aiheesta :) Kiitos vinkistä!

Voitko tehdä postausta sun urheiluvaatteista ja sun liikunnasta<3

Heippa! Luulen, että kirjoittelen tarkemmin aiheesta raskauden jälkeen :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *