fashion

lempparikuteet & pyyntö

24.6.2018 Teksti: Sara Parikka

Hei tuli tuosta edellisestä postauksesta mieleen, että olisi ihana kuulla teidän suosikkeja ja ajatuksia. Jos jaksat niin kopioi alla oleva ja kirjoittele kommenttikenttään. Musta on aina ihan parasta lukea teidän juttuja ja olen saanut niin monia vinkkejä jne teiltä. Tuntuu, että te lukijat olette tosi samanhenkistä porukkaa. :)

Podcastit /

Juoma /

Ruoka /

Tuoksu /

Hedelmä /

Musiikki /

Kuosit /

Kirja /

Jälkkäri /

Urheilu /

Sisustus /

Kuvissa näkyy yksi mun lemppariasuista. Tykkäsin pienenä tosi paljon olkaimettomista paidoista, mutta kadotin ne moneksi vuodeksi. Olen jo vuosia ajatellut, että en ikinä tule tykkämään enää moisista. Kunnes löysin täydelliset rintsikat, joiden ansiosta tällaiset paidat ovat tuntuneet taas kivoilta päällä. En jotenkin osannut edes yhdistää asiaa alusvaatteisiin. :D Toki tässä tapauksessa alkkarit ovat erittäin oleelliset, koska näyttäähän tällaiset paidat kivemmilta ilman niitä olkaimia. Eikö? :D

Farkku-suosikkina on ollut monta vuotta boyfriend-malliset löysät mallit, mutta niiden rinnalla tykkään kyllä tyköistuvista ja suht tiukoista farkuista. Yksi tärkein pointti tällaisissa farkuissa on korkeavyötärö. En osaa olla missään muussa mallissa. Kuten näissäkin housuissa napin paikka koskettaa melkeinpä napaa ja näin ollen farkut asettuu suht korkealle. On parasta kun voi kyykkäillä jne, eikä tarvitse miettiä vilkkuuko peppu. :D Lasten kanssa kun saa heilua milloin missäkin!

Aurinkoa! <3Sara

farkut / ginatricot*

paita / NA-KD*

*saatu