me

päivä mun kanssa

21.2.2018 Teksti: Sara Parikka

*3kaverin jäätelö saatu 

Moi! <3 Maanantaina pitkä kuvauspäivä ja keskiviikkona sama homma. Sinne väliin mahtui tiistai jolloin lapset jäi kotiin ja vietin päivää ilman töitä. En tehnyt koneella juuri lainkaan hommia ja keskityin oikeasti vain olennaiseen, eli pikkuisiin. Tuntuu, että töiden tekoa pitää välillä ihan miettiä, kun vapaa ajan ja töiden raja on niin häilyvä. Ihanaa päivää! <3Sara

TIISTAI

08.00-12.00 Herättiin tyttöjen kanssa vasta kasin aikaa, mikä on meille (niin siis tytöille) myöhäinen heräämisaika. Olin tästä erityisen iloinen, koska edellinen ilta oli venynyt puolille yöhön. Aamulla oli levännyt olo ja siirryttiin koko porukka iloisina alakertaan. Mikko oli lähtenyt jo aikaisin töihin ja yleensä tytöt herää, jos jompi kumpi meistä lähtee aamulla.. Tänään oli onnekseni toinen homma.. ;) Tytöt söi hedelmäpuuroa (kaurahiutaleita, chia siemeniä, banaania ja pakastemangoa) aamupalaksi ja minä söin: mansikoita, vanilja soijamaitoa ja mysliä. Minttuteetä kaveriksi! Hengattiin kotona, kuunneltiin musaa ja lajiteltiin pyykkejä.

12.00-14.00 Tytöt söi lounasta. Jatkan edelleen kaappien tyhjennystä ja koko ruoka oli extempore sekoitus niistä aineksista mitä kotoa löytyi. Nuudelia, tonnikalaa, maissia, sipulia, fetaa ja cashewpähkinöitä. Tuli tosi hyvää! :D Matilda söi kolme lautasellista. Lounaan jälkeen minit meni päikkäreille, mä katsoin Beverly Hillsin täykkärit.. Mikko tuli töistä kotiin. Tein myös kasvonaamion kahteen otteeseen. Ensimmäinen oli kuvassa näkyvä kultainen peel off tyylinen maski ja seuraava oli kosteuttava geelimäinen voide mitä pidettiin vain 5-10min kosteuttamassa kasvoja. Kasvoilla oli ihana olo hoitojen jälkeen. :)

14.00-16.30 Molemmat tytöt heräsi. Me keitettiin päiväkahvit (maisteltiin myös 3kaverin jäätelö uutuutta = pistaasia <3<3<3 niin hyvää) ja hoidettiin koneella yhdessä muutamat asiat. Pakattiin tavarat ja lähdettiin tyttöjen kanssa liikkeelle. Käytiin postissa, hoitamassa lahjaostoksia ja sitten mentiin sushille. Meidän molemmat mimmit rakastaa sushia ja he ovat oppineet syömään sitä hienosti.

16.30-19.00 Ruokailun jälkeen suunnattiin Mummin ja Vaarin luokse iltakahville sekä leikkimään. Tytöistä on aina yhtä ihanaa käydä isovanhemmilla.

19.00-23.00 Kotiin päin, iltapala ja neidit nukkumaan. <3 Nykyään nukkuminen samassa huoneessa sujuu jo mutkitta ja neidit jää kerrasta lepäämään omiin sänkyihin. Mimosa jaksoi aika kauan nousta pois sängystä, mutta nyt on mennyt jo pidemmän aikaa rauhallisesti. Juttelin äitin kanssa puhelimessa, venyttelin ja mentiin saunaan. Tein vielä iltapalaksi näkkäriä & teetä, luin/harjoittelin seuraavan päivän repliikit ja kirjoitin tämän postauksen. Sitten unille! <3