loma

päivä mun kanssa

2.8.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Me vietettiin elokuun ensimmäistä näissä merkeissä. <3Sara

07.30-10.00 / Heräsin herätyskelloon ja raahauduin unisena tekemään aamupalaa. Vastasin samalla pariin mailiin, kävin meikkaamassa ja sitten lähdin Kaakelikeskukseen. Aamun eka tapaaminen alkoi jo ysiltä, kun suunniteltiin tulevan kodin laattoja sekä värimaailmaa.

10.00-13.00 / Tapaamisen jälkeen suuntasin Kaareen, puhuin pitkään hyvän ystäväni kanssa puhelimessa samalla kun kiertelin kauppoja ja odotin, että Hanko Sushi aukeaa. Kävin syömässä lounaaksi grillattu lohi bowl:in ja sen jälkeen lähdin seuraavaan tapaamiseen Laattapisteelle. Ihastuin erityisesti Laattapisteen allaskalusteisiin. Tajusin myös miten paljon on vielä selvitettävää ja tehtävää ennen laatoitusta.. :D Mutta hyvä olla ajoissa liikkeellä.. ;)

13.00-17.00 / Tulin kotiin ja vedin pitkästä aikaa päikkärit. Tytöt&Mikko oli olleet koko aamupäivän puistossa ja he istui katsomaan elokuvaa. Oli ihanan energinen olo kun heräsin 1h päikkäreiltä (yleensä olen vain vihainen päikkäreiden jälkeen) ja Mikko teki makaroonilaatikkoa ruuaksi. Syötiin ja lähdettiin extempore iltahupiin. Ollaan tehty tänä kesänä paljon asioita oman perheen kesken ja tykätty siitä kovasti. Tytöt meinasi haljeta onnesta, kun päästiin Lintsille. Oli myös eka kerta, kun mentiin ilman rattaita ja Mimosakin oli yli 100cm!!!! :)

17.00-23.00 / Linnanmäellä kierreltiin laitteita läpi ja oli ihan mahtavaa päästä koko porukalla kyytiin. Aikaisemmin olen aina ollut rattaiden vahtina/pienemmän kanssa.  Suosikkeja oli: Rinkeli, Kummitusjuna, Pikajuna ja narunveto. Syötiin lintsillä iltapala ja lähdettiin kotiin vasta puoli kymmenen. Tytöt meni suoraan nukkumaan ja me katsottiin vielä Remontilla rahoiksi + syötiin vesimelonia. Aika ihana päivä näin loman viimeiselle viikolle!

Lue myös

Suosittelemme