Yleinen

päivän asuja – nyc

23.6.2015 Teksti: Sara Parikka

Heip! Nyt asujen pariin!

Lentomatka

Suosin aina pukeutumisessa mukavuutta ja väljyyttä, mutta eteenkin pitkällä lennolla kireät farkut eivät tulisi kuuloonkaan. Tällä kertaa päällä oli silkkihousut, lenkkarit, toppi ja ohut neule. Myös varavaatteet oli mukana, jos Matildan kanssa olisi sattunut onnettomuuksia.. Onneksi niiltä säästyttiin.

Päivävaatteet

Eteenkin päivisin Nycissä oli tajuttoman kuuma ja hiostava ilma. Niinpä vaatteet tuli valittua mahdollisimman väljiksi ja hengittäviksi. Kengät olivat kuitenkin tärkeimmässä roolissa sillä käppäiltiin joka päivä n.20km joten iltaisin jalat olivat totaalisen muussina. Käytin eniten adidaksen lenkkareita* ja reissulta ostamiani Tomseja.

Iltavaatteet

Illaksi tuli usein vaihdettua vaatteet, sillä päivän kuumuus oli hiostanut niin paljon. Iltavaatetus ei kuitenkaan eronnut kummemmin päivävaatteistani vaan samalla rennolla meiningillä mentiin. Iltaisin saatoin sipaista hieman huulipunaa ja laittaa muutaman korun.

Tänään vietetään päivää siskon ja siskon pojan kanssa <3 Kivaa päivää kaikille!! <3Sara ps. Huomista postausta ei kannata missata ;)

*lenkkarit saatu

IMG_4600_Fotor_Collage

P6081471_Fotor_Collage

IMG_4820

IMG_4821_Fotor_Collage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P6101660_Fotor_Collage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// // //

Kommentit (4)

oi, ihana kuulla! :)

Voii miten kauniita kuvia :) Sulla on aivan ihana tyyli !

Kiitos <3

Tosi kivoja nää postaukset ja ihania kuvia :)

oi, ihana kuulla! :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *