me

pakkanen paukkuu

22.2.2018 Teksti: Sara Parikka

Huomenta! <3 Pakkasen tuntee jo sisällä saakka. :) Olen ollut alkuviikolla paljon töissä ulkona ja kaiken maailman lämpövarusteet ollaan valjastettu käyttöön. Tänään taas studion jälkeen mennään muutamaksi tunniksi ulos kuvaamaan. Jaiks! Käytiin hakemassa Mikolle alkuviikosta Canaga Goosen takki, kun hän on sellaista miettinyt vaikka kuinka monta vuotta. Meidän oli joskus tarkoitus ostaa kyseiset takit molemmille, mutta sitten se on aina jotenkin jäänyt ja nooh kyllähän sellaiselle summalla rahaa keksii muutakin käyttöä.. :D Viime viikolla takki tuli puheeksi töissä (työryhmällä on kaikki varusteet kohdallaan, jotta he pystyvät olla koko päivän ulkona ja hoitaa samalla työt) ja sain vain positiivisia kehuja takista. Siinä on lämpöluokka 5/5 eli sen voi laittaa vaikka napapiirin matkalle ;) ja maskeeraajamme 6vuoden käytön jälkeen en nähnyt takissa mitään ihmeempää kulumaa.

Pitkä pölinä takista, mutta nyt kun olen kuullut vielä Mikon kokemukset takista alkaa mulle hiipumaan fiilis siitä, että haluan sen myös itselleni. Kuvissa näkyvä villakangastakki ei toimi näissä säissä. :D Tuntuu, että olen vanhemmiten enemmän ja enemmän vilukissa ja olisi mahtavaa jos takki sekä kengät (tämä hoidossa) olisi kunnossa. Tuo aurinkoinen pakkassää on vastustamaton kombo, mutta siitä nauttiminen karisee pian jos ei ole asianmukaisia varusteita.

Onko teillä kokemuksia Canada Goose merkistä tai jostain muusta super lämpimästä takista? Mikolla oli aikoinaan Joutsenen takki ja sekin kesti 6 vuotta. Mietittiin juuri, että mulla ei ole tainnut koskaan olla laadukasta ja ”oikeaa” talvitakkia. Onko teillä? :)

Ihanaa päivää! Nämä kuvat on napattu sunnuntaina, kun suunnattiin kavereiden kanssa brunssille Töölöön Ravintola Kaartiin. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa kyseinen paikka! :) Siellä on minusta tosi hyvä brunssi (olisko noin 20€ ja lapsen hinta iän mukaan euroina), tilava paikka ja vielä l e i k k i p a i k k a <3. Perheelle oikein mukava paikka, kun auton saa eteen ja tosiaan kaikki mukavuudet löytyy. Halaus pakkaspäivään! Mä nakkaan nyt tytöt päiväkotiin ja suuntaan töihin! <3Sara

kengät / Timberland / Polhem*

farkut / NA-KD*

neule / Zara

Takki / Trendyol

aurinkolasit / RayBan

laukku / Louis Vuitton

*saatu