resepti

ruokaisa salaatti

17.5.2018 Teksti: Sara Parikka

Helou! Meillä oli eilen vapaa päivä ja vitsit miten voikaan päästä yhden päivän aikana loma tunnelmaan. :D Kyllä tuo sää ja ulkona olo tekee ihan hirveästi.. ja arvatkaa mitä..? Siirrettiin tyttöjen nukkumaan meno 9, niin että touhut jatkuvat kahdeksaan ja sen jälkeen pesu+iltapala. Nyt on kaksi iltaa uni tullut samantien ja molemmat ovat nukkuneet aamun saakka.. woop woop! :D

Eilinen aamu alkoi Matildan neuvolalääkärillä ja sen jälkeen suunnattiin kauppaan hakemaan aamiastarvikkeet. Syötiin aamupala terassilla pitkän kaavan mukaan. Tein lounaan (alla resepti) yhden maissa, syötiin ja leikittiin ennen kun lähdettiin hakemaan siskon poika koulusta ja lähdettiin Rushiin pomppimaan. :)

Tänään nappasin aamulla lounaaksi tätä saldea ja nyt olisi tarkoitus syödä ennen kuin kuvaukset jatkuu. Ihanaa päivää!! <3Sara

Tarvitset: 

1 kurkku

4 tomaattia

1 nippu basilikaa

1 purkki fetaa

1 purkki tonnikalaa

suippopaprika

cashewpähkinöitä

oliiveja

(avokado toimisi myös varppina tosin hyvin)

paketti pastaa / kokeilin Tervens Clihi kikhernemakaronia ja ensin mietin tulisiko liian tulista, mutta ei tosiaan.. Hyvältä maistui :)

Ohje: Keitä pasta. Pilko ainekset ja pyörittele kaikki keskenään. :) Lisää mustapippuria jos tekee mieli. Tuore leipä kylkeen tekee myös terää ;)