fashion

kuulumisia

20.4.2018 Teksti: Sara Parikka

Moi <3! Kirjoittelen täältä Salkkareiden studiolta. Mulla on puoleen päivään saakka töitä ja sen jälkeen suuntaan puutarhalle sekä hakemaan lapset. Mun on tehnyt pitkään mieli tortilloja ja ajateltiin tänään kokkailla niitä päivälliseksi. :) Viikonloppuna mennään illallistamaan kavereiden luokse ja muuten tiedossa on perus rentoilua.

Oon kuunnellut tällä viikolla monet monet podcastit ja inspiroitunut mm. kalenterin täytöstä sekä keksinyt uusia ideoita omaan arkeen. Kasaan tästä erillisen postauksen, jotta pääsette myös nauttimaan hyvistä vinkeistä. :) Mun eilinen hammaslääkäri meni hyvin, mutta mun pitää hommata purentakiskot yöksi.. Oon kyllä tiennyt sen jo pidemmän aikaa, koska mulla on aikoinaan ollut ne käytössä ja se helpotti paljon. Mä en narskuttele vaan puren/painan hampaita yhteen yöllä ja etenkin silloin jos on stressiä elämässä, väsymystä tms. Nyt leukanivelet ja hampaat tarvitsevat lepoa, joten mun on pakko hankkia kyseinen apu suuhun vaikka rahaa siihen tietysti saa pulittaa.

Toi kevät ja aurinko sai mut tänään pukemaan tämän kuvissa näkyvän farkkuhameen, silkkipaidan ja bombertakin. Voit kurkkaa asun mun instasta (täältä). :) Voi kevät, miten ihana oletkaan! Oletteko jo tehneet grilliruokaa? Mikko oli eilen pessyt meidän grillin ja laittanut sen käyttövalmiiksi, joten voihan se olla että pian päästään grilliherkkujen äärelle. Aurinkoa! <3Sara

hame & läpsyt / NA-KD*

t-paita / Zara

takki / Pull & Bear

korvikset / & Other stories

arskat / Carolina Herrera*

kello & rannekorut / Cluse*

*saatu