Mainos

Pehmoiset suosikit

5.11.2018 Teksti: Sara Parikka

Kaupallinen yhteistyö, Pierre Robert

Moi! <3 Kirjoitin teille ensimmäisen kerran merinovillasta viime vuonna. Sain nimittäin ensimmäisen merinovilla aluskerraston töissä käyttöön ja kokeilun kautta rakastuin täysin. Olin kuullut jo aiemmin merinovillasta, mutta ajattelin että materiaali tuntuisi kutittavalta ja saisi oloni liian kuumaksi. En ollut siis paneutunut aiheeseen tarpeeksi, koska näinhän merinovilla ei toimi.

Merinovilla hengittää sekä pitää ihon lämipimänä silloin kun tarve vaatii. Jos tulee lämmin olo materiaali siirtää kosteutta ja näin ollen viilentää. Täydellinen aluskerrastoksi syys-kevät kaudelle. Jo viime vuonna aloin enenevissä määrin viihtymään myös kotona merinovillassa juurikin siitä syystä, että se säätelee niin tehokkaasti lämpöä.

Oli myös aivan ihanaa huomata kuinka hyvin Pierre Robertin ideologia osuu yhteen minun pukeutumisen kanssa. Se, että ”vaatteiden tulisi sekä tuntua, että näyttää hyvältä päällä”. Just näin! Varmaan suurin osa teistä tietääkin, että vannon mukavuuden nimeen pukeutumisessa.

Tämä kyseinen kuvissa näkyvä mallisto on ollut todella suosittu Ruotsissa ja Norjassa. Nyt saimme nämä ihanat vaatteet myös mulle sekä tytöille testiin. Huomaan kuinka innoissani olen näistä Pierre Robertin merinovillaisista alusasuista myös lasteni kohdalla. Tietysti, kun olen itse todennut merinovillan niin hyväksi käytössä on ihan parasta pukea myös lapset siihen materiaaliin. Meidän tytöt ovat molemmat aikamoisia ”kuumakalleja” ja usein he ovat kuumissaan. Siinäkin mielessä nämä vaatteet ovat täydelliset, koska voin jättää minit tarhaan ulkoilemaan tietäen etteivät he palele tai paahdu.

Jos merinovilla ei ole vielä tuttu, niin suosittelisin aloittamaan kokeilun sukista tai piposta. Merinovillasukat ovat todella miellyttävät ja ihanan lämmittävät jalassa. Fiilistelin näitä sukkia yksi päivä kotona niin paljon ja mietin että tämä olisi ihan paras joululahja lähimmäisille. :) Itse pidän näitä sukkia ulkoillessa sekä arkena farkkujen ja maihareiden parina. Tosi hyvä valinta myös silloin, jos villasukka ei mahdu kenkään. Pipo sen sijaan on täydellinen lenkkeilyyn tai muuten vain reippaaseen elämään. Ainakin itse huomaan toistuvasti olevani hiessä, jos päässä on liian paksu pipo.  Pienillä onkin ollut jo toista vuotta päiväkodissa merinovilla pipot. :)

Pierre Robertilla on myös mahtava kampanjatakuu, eli jos kuluttaja ei ole tyytyäinen tuotteisiin Pierre Robert lupaa rahat takaisin. (Tämä kampanjatakuu koskee 28.2.2019 mennessä ostettuja kampanjaan kuuluvia tuotteita. Pääset tsekkaamaan kampanjasäännöt täältä) Mainittava on myös, että tuotteilla on joutsenmerkki ja muutenkin yrityksenä Pierre Robert toimii vastuullisesti. Täältä pääset kurkkimaan näitä 100% merinovilla ihanuuksia. Pehmoista viikonalkua! <3Sara