päivä mun kanssa

Perjantai meidän kanssa

10.5.2019 Teksti: Sara Parikka

Heräsin vasta ysin maissa! Eli nukuin 10h unet. Todella harvinaista arkena, mutta niin parasta. Tytöt oli tällä viikolla to-pe kotona, joten aamulla ei ollut mikään kiire ylös. Mikko hoiti aikaisen aamun ja mä nousin vasta, kun hän lähti töihin. On muuten myös ihan mahtavaa, kun Matilda osaa jo itse tulla alakertaan aamulla ja laittaa Pikku2 päälle. :D Muistan kun haaveiltiin tästä vaiheesta joskus kun tytöt oli pienempiä.. <3 Söimme aamupalaa rauhakseen kympin maissa.

Lähdettiin Märskyyn uimaan sekä lounaalle. Oltiin vedessä melkein 1,5h ja sen jälkeen saunottiin. Nälkä oli kova ja haukipullat upposi tytöille sekä mulle paremmin kuin hyvin (Rakastan muuten sellaisia lastenannoksia, jotka on sopivan kokoisia. On kiva ottaa lapselle oma annos, mutta määrän on syytä olla kohtuullinen, ainakin meidän tyttöjen kohdalla. Tänään saimme juuri passelit annokset ja lautaset lähti tyhjänä takaisin keittiöön!) Akuutteja työjuttuja ei juurikaan päivän aikana ollut, vaikka muutamiin viesteihin vastailin pitkin päivää. Tytöt nukahti autoon, kun lähdettiin uimahallilta. Haettiin Mikko ja suunnattiin kauppaan.

Kävin vihdoin treenaamassa. Oli lähellä etten olisi mennyt.. :D Jotenkin se on erityisen vaikeaa aina tauon jälkeen. Menin kuitenkin ja onneksi menin! Fiilis oli sen jälkeen tosi hyvä, vaikka kesken treeniä jännitin josko jaksan loppuun. Ensi viikolla taas uudestaan! :)

Mikko teki burgereita ja hodareita samalla kun katsottiin jääkiekkoa. Tytöillä riitti mielettömästi virtaa, joten lähdettiin vielä iltakävelylle. Bongattiin kaksi jänistä, matoja ja etanoita. Minit myös nautti sateesta ja siitä, että sai napata sateenvarjon mukaan ulos.

Illalla sauna, viilennys terassilla ja uusi kierros saunaan. Sitten vielä hetki Camilla Läckbergin Kultahäkki kirjaa (kuuntelen ja luen sekaisin :D päivällä kuuntelin airpodien kautta autossa, kun tytöt nukahti ja matkalla crossfittiin myös.. Voisi siis sanoa, että olen koukussa) ja nukkumaan. <3

..Kuvat kertokoon enemmän. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

Lue myös

Suosittelemme