kuulumiset

PERJANTAI

11.1.2019 Teksti: Sara Parikka

P ullia / Leivottiin eilen Matildan ja Mimosan kanssa pullia. He ovat haaveilleet pullien leipomisesta siitä saakka, kun näkivät joululomalla Heinähattu ja Vilttitossu elokuvan.. <3 Siinä tytöt leipoo äidin kanssa pullia. :D Pullataikinan teko oli tosi kivaa puuhaa lasten kanssa ja he jaksoivat vaivata taikinaa yllättävän reippaasti. En myöskään muistanut, että ihan normaalit pullat voi olla niin hyviä. Oon enemmän laskiaispullien perään, mutta nyt nämä normit vei kyllä voiton.

E nergiaa / Tällä viikolla oon juonut joka aamu vihersmoothieta ja tsekannut vitamiinit kuntoon. Energiaa antaa myös tuo lumi ja valoisa maisema ulkona. Odotan niin paljon niitä paukkupakkasia :D! Kunhan mun uusi lämmin takki ehtisi tulla ennen niitä.

R usketusvoide / Siis laitoin eilen itseruskettavaa.. :D Oon laittanut viimeksi vuosia sitten.. haha. Jotenkin olo on ollut niin kalpea, että oksat pois. Laitoin niin vähän, että tuskin eroa edes huomaa. :D Toisaalta ihan pieni päivetys tekee niin paljon ja raikastaa ilmettä. Ainakin mulla! :D

J atkokäynti kiropraktikolla / Olen käynyt säännöllisesti kiropraktikolla ja nyt tänään pääsen taas avamaan lukkoja. Se toimii mulla älyttömän hyvin ja pidän siitä enemmän kuin esim hieronnasta.

A frikan tähti / Tätä lautapeliä meillä pelataan joka päivä. Ihan paras klassikko! :)

N aapurit / Oon muutaman kerran kirjoittanut siitä, että siskon perhe muutti naapuriin. <3 Eilen oli ihana kun hän soitti meitä kylään juuri siinä vaiheessa kun meillä oli pullat uunissa. Niinpä he päätyivät tulemaan meille! Tämä on kyllä ollut niin parasta. :) Siskoni myös tarjoutui postaamaan heidän uudesta kodista ja innostuin siitä kovasti. Hän on taitava sisustaja ja heidän uusi koti on mielettömän kaunis. Ajattelin myös pyytää siskoa kasaamaan siivoukseen liittyvän postauksen. Me nimittäin luovuttiin toistaiseksi siivoojasta (nyyh) ja olisi kiva saada vähän apua siihen milloin kannattaa siivota mitäkin. Siskoni on pro-tason siivooja. :D

T reffit / Sovittiin illaksi leikkitreffit tyttöjen serkkujen kanssa. Mennään sisäleikkipuistoon! :) Lapset ovat aivan intona, kun ei kovin usein käydä HopLopissa tms ja sitten vielä bonuksena saa serkut mukaan.

A sioiden edistäminen / Tämä kohta kuuluu kyllä kokonaan Mikolle. Minä olen hoitanut tällä viikolla lähinnä juoksevia töitä ja Mikko on edistänyt todella paljon meidän rakennusprojektia. Nyt kasataan rakennuslupaa ja toivottavasti päästään kuukauden sisään jättämään se kaupungille. :) Tätä aihetta ollaan kovasti toivottu myös blogiin käsittelyyn ja kasaan tästä teille pian oman postauksen ja kerron tarkemmin mistä on kyse.

I ltakävely / Tällä viikolla oon käynyt moneen otteeseen iltakävelyillä. Lapset rauhoittuu Mikon kanssa unille tosi hyvin, joten saatan monesti käyttää tilaisuuden hyväksi ja käydä lenkillä/kävelyllä sillä välin. Eilen höpöttelin kaverin kanssa 50min puhelimessa ja samalla käppäilin pitkän lenkin. Lenkkiseurakasi parasta on myös podcastit joita suurkulutan tällä hetkellä. :)

Tässä mä näpyttelen konetta pullat ja vihersmoothie edessä.. :D Aikamoinen kombo! Ihanaa viikonloppua! <3Sara