Mainos

24/7 fitnesskello

15.8.2019 Teksti: Sara Parikka

Kaupallinen yhteistyö / Polar

Moikka! Sain heinäkuussa käyttööni Polar Ignite -fitnesskellon ja nyt olen käyttänyt sitä 24/7 monta viikkoa. Alkuun kellon käyttäminen jopa jännitti, koska minulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut urheilukelloa, fitnesskelloa tai mitään kelloa mikä olisi mitannut esim unta, palautumista, liikkumista tms. Mietin, että tulenko tuupertumaan kaiken tiedon alle ja huomaamaan miten huonosti nukun tai liikun. Kellon käyttökokemus on mennyt oikeastaan aivan päälaelleen. Olen saanut motivaatiota, intoa ja iloa nyt jo hyvin menevistä asioista sekä osannut tsempata paremmin treenatessa.

Polar Ignite -fitnesskello on vedenkestävä (olen pitänyt uimassa mukana) helppokäyttöinen, tyylikäs ja siitä löytyy edistyksellinen sykkeenmittaus ranteesta sekä integroitu GPS. Fitnesskellon voi yhdistää oman puhelimen Polar Flow sovellukseen. Synkronointi on helppoa ja mitään teknisiä ongelmia minulle ei ole ilmennyt näiden viikkojen aikana. Kello myös latautuu super nopeasti ja akku on todella pitkäkestoinen. :) Mikolla on itseasiassa myös käytössä Polarin kello ja sovellus, joten on hauskaa vertailla meidän tuloksia keskenään.

Heti aluksi sain huomata, että nukun todella hyvin ja päivä toisensa jälkeen kello kertoi että olin palautunut. Jeeeee! Tämä oli iso huojennus, koska suoraan sanoen en ollut varma siitä millainen uni minulla on ja onko esim syvää unta tarpeeksi. Unen ja levon seuranta onkin ollut isossa roolissa kelloa käyttäessä ja tykkään kovasti seurata sen analytiikkaa.

Suosikki ominaisuutta on melkein vaikea valita. Se on muuttunut matkan varrella monta kertaa ja huomaan välillä keskittyväni enemmän uneen ja välillä treenaamiseen. Sydämen sykettä on ollut myös mahtava seurata, sillä se auttaa saavuttamaan todellisen potentiaalin ja kokeilemaan rajoja fiksulla tavalla. Olen nimittäin aika nössö siinä mitä tulee urheiluun ja siihen Polar Ignite on ollut hurjan suuri apu.

Tämän hetken yksi suosikkiominaisuus kellossa on FitSpark™-treeniopas joka tarjoaa päivittäin valmiita treenejä. Ne vastaavat aina juuri minun omaa palautumis- ja kuntotasoa sekä treenihistoriaa. TÄYDELLISTÄ! FitSpark tarjoaa päivittäin 2-4 treeniä ja usein valitsen kehonpainolla tehtävän treenin, jolloin minun ei tarvitse lähteä tai kikkailla sen kummemmin. Meidän arkeen tällainen liikunta sopii super hyvin! Crossfit harrastuksen parissa kellon käyttöä en voi tarpeeksi hehkuttaa. Olen saanut niin paljon enemmän puhtia ja motivaatiota! :)

Tuntuu, että voisin jatkaa vielä pitkät pätkät kellon ominaisuuksista, mutta todellisuudessa kaiken hyödyn näkee kun itse kokeilee. Kannattaa tutustua Polar Ignite -fitnesskellon sivuihin, sillä sieltä löytää todella kattavasti infoa aiheesta ja kaikista mahdollisista ominaisuuksista. Selasin juuri sivuja ja tajusin, että en ole vieläkään kokeillut kellon Serene hengitysharjoituksia. Se menee kokeiluun heti tällä viikolla. Polar Ignite -fitnesskelloa löytyy useissa eri väreissä ja tämän kellon kohdalla ei tarvitse ainakaan tinkiä ulkonäöstä. :)  kello antaa kattavan kuvan päivästäsi ja opastaa treenin, unen ja palautumisen suhteen niin paljon kun jaksat ammentaa tietoa.

Olisi hauskaa kuulla, että onko teillä urheilukello/fitnesskello käytössä ja millaisiin ominaisuuksiin te olette tykästyneet. Aivan turhaan jännitin kellon käyttöönottoa, sillä siitä on tullut luonnollinen osa elämääni. Alla näkyy screenshotteja puhelimen applikaatiosta ja minun edellisen yön unesta. Onko teidän mielestä nämä tiedot mielenkiintoisia?

Energiaa loppuviikkoon! <3Sara

Lue myös