decoration

pronssia

28.2.2018 Teksti: Sara Parikka

Moi <3 Hyytävä ilma ja talven jatkuminen sai mun mielen kaipaamaan kotiin ripauksen kevättä. Ollaan pääsiäinen lähestulkoon reissun päällä ja en ole koskaan liiemmin sisustanut kotiin pääsisästä.. joten keltainen sai nyt luvan jäädä ja tilalle nousi pronssin väri. Kuparia & pronssia = Se on se juttu. Oranssi ei niinkään. :D Selitin juuri Mikolle, että siinä on vissi ero, kun hän kehui uusia oransseja tyynyliinoja. :D (psst. kuvat taittaa vielä enemmän oranssiin :D Tyynyliinat on H&M homesta)

Oli muuten hauska kun luin vanhoja postauksia, niin olin kirjoittanut tasan kolme vuotta sinne tällä tavalla 28.02.2015:

”Nyt kun lumet on melkein sulanu, niin odotan että päästään pihan kimppuun. Ajateltiin pyhittää joku tulevista vkl pelkästään pihahommille. Pitäisikin miettiä nyt siskon kanssa kukka- ja istutussysteemit kuntoon, ettei vain myöhästytä joidenkin istutusten suhteen.. Kun eikös monet kukat/kasvit istuteta keväällä?”

Hahahah, ei paljoo voi puhua kevään pihatöistä, kun katson tuonne lumikinoksiin. :D Välillä kun kurkkailen menoa vuosia taakse päin on järkyttävää huomata lasten KASVU. Miten pieni Matilda oli kolme vuotta takaperin. Ensimmäiset synttärit oli vasta edessä ja nyt neiti täyttää jo neljä. Vanhemmat taitaa aina kauhistella lasten kasvua, mutta on siinä vaan jotain niin liikuttavaa. <3 Tänä vuonna blogi täyttää neljä vuotta ja samalla koko vuosi antaa tehtävää enemmän kuin mikään aiempi vuosi. Parhaan siitä tekee te lukijat jotka kuljette mukana ja olette siellä tukemassa. Toivon, että tulette tykkäämään sisällöstäni jatkossakin ja olette mukana myös uusien kuvioiden osalta. Blogini on tarkoitus pysyä täällä Annassa ja päivittyä totuttuun tapaan, vaikka muita projekteja tulisikin. Tämä on mielestäni ihana paikka ja sellainen kotipesä kaikelle muulle some/työ säädölle. Täällä pääsen kertomaan kuulumiset ja pystyn pitämään teidät mukana eri elämäntilanteissa. Olen toistellut monta kertaa, että blogissa nähdään vain osa minua, mutta silti tuntuu että suurin osa teistä on realistisen kärryillä siitä millainen tyyppi täällä näitä juttuja kirjoittelee. :) Kiitos <3! (Vielä pakko mainita, että aika moni mun kaveri käy lukemassa blogiani ja heistä kukaan ei ole koskaan sanonut/ihmettelyt, että blogini antaisi vain tietyn kuvan.. Ystäväsakkini on rehellistä porukkaa ja uskon, että sieltä jos mistä tulisi suora palaute mikäli kyseessä olisi rooli tai jos antaisin itsestäni ”valheellista” kuvaa. Tosin kaverit ovat saattaneet kysyä yhteistöiden kohdalla tarkennuksia tai varmistusta sille, että onhan tämä oikeasti hyvä tuote ja silloin aina muistutan, että kaikki mitä blogissani lukee on totta. En keksi vartavasten korusanoja ja ajattele päinvastoin. Blogistani jää suurimmalta osin elämän surulliset koukerot ja aiheet jotka liittyvät itseni lisäksi läheisiini. Minulle on luontevampaa keskittyä hyvään ja kaivaa esille ne iloiset pilkahdukset silloinkin kun siihen ei olisi aihetta.)

Oho pomppasi vähän ohi aiheen.. Mutta silloin pitää kirjoittaa kun tulee mieleen, eikö :D Nyt takaisin! Seuraavana listalla olisi viherkasvien uusiminen. Pahoin pelkään, että mun lemppari puu on kuollut pystyyn. :/ Yritin vielä kastella sitä joten katsotaan virkoaako se. Olen myös pidemmän aikaan haaveillut isosta viherkasvipuusta, mutta voipi olla että pienet sommitelmat vievät jälleen kerran voiton. Päivittelen taas kun saan aikaan uusia muutoksia.. Myös ”tauluseinä” kokee pian muutoksia ja uudet jullarit vaihdetaan kehiin. :) Ihanaa keskiviikkoa! Meillä on tänään tyttöjen kanssa vapaapäivä ja meinataan mennä RUSH trampoliinipuistoon, jeeeeee! Rakastan sitä paikkaa. <3Sara

Kommentit (12)

Ihana kuulla, kiitos <3

Kaunista, hyvä värisilmä sinulla.

Ihanat nuo kuparin väriset tyynyt. Itsellä just muutto käynnissä ja niin innoissaan kun pääsee sisustamaan. Ja ah, haluaisin niin päästä kokeilemaan tuota Rush trampoliinipuistoa. :D

Ei liity kyllä postaukseen, mut katsoin Mimon lauluvideoo sun igstoorissa, niin käyhän tsekkaan spottarista lurpin larpin luppakorva levyltä pupuperhe niminen kappale ????

Ihana kevät vaatteita tytöillä.Saatko kaikki tyttöjen vaatteet yhteistyö kumppaneilta? Eikä sun tarvi maksaa niitä?

Älä muuta sano, lapset kasvavat nopeasti ???? oma poika täyttää syksyllä jo 3v. Ei sitä huomaa miten aika rientää, päiväkoti kutsuu ja itse palaan työelämään.

Ihana sisustus! :)

Kivan näköstä teillä! Oon aika uus lukija ja oon kyllä tykänny sun jutuista, eikä oo tullu mieleen ajatella etä mahdatko olla” oikeasti” tuollainen? Eikä todellakaan tartte kirjoittaa elämän kurjuuksista ja murheista, niitä on jokaisella omasta takaa ihan tarpeeksi. Kiitos hyvän mielen blogista☺ Ihanaa kevään odotusta teidän perheelle????!

Kauniin näköistä teillä! Ihana tuo maljakko, minkä merkkinen tai mistä se on?? :)
Lapset kasvaa kyllä todella kovaa ja itsekin välillä haikeudella katselen vanhoja kuvia, mulla pojat 2v ja toinen 3kk ikäinen <3

Ihanan väristä ja kiva viltti! Mistä aiot julisteet tilata? Itsellänikin on hakusessa värikkäät julisteet, mutta ei tunnu löytyvän kivoja.. Olen kiitollinen, jos kerrot omat lähteesi :D

Tykkään lukea sun blogia just siks kun se vaikuttaa niin rehelliseltä :) ja just kiva et jos tulee joku juttu mieleen niin siitä voi sitten kirjottaa vaikka ns harhaileekin aiheesta ???? ja toi lasten kasvu! En ees haluu ajatella noin pitkälle, mutta oma poitsu on nyt 7vko vanha ja järkyttävää kuin paljon kasvanu. ????????

Ihana teidän koti <3 Niin kauniita yksityiskohtia. Muutenkin vaikutat tosi sympaattiselta ihmiseltä :)

Ihana kuulla, kiitos <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *