me

synttärilahja

12.3.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Toivottavasti teidän tiistaihin kuuluu hyvää :)! Mulla on ollut vaihteeksi taas todella kiireinen ja vauhdikas alkuviikko. Eilen tuntui, että olisi ollut kolme työpäivää yhden päivän sisällä. :D Sen verran erilaisia hommia mahtui yhteen päivään. Samalla kyllä koen, että työni yksi parhaista puolista on monipuolisuus. Viime viikolla vietin synttäreitä kotosalla ja ihan extempore päivästä muodostui aivan ihana. Sain myös aivan ihania lahjoja..

  • yökkäri / Sain Äidiltäni Marimekon yömekon. Aivan täydellinen lahja! Tykkään aina mielummin väljästä kuin tiukasta mallista ja aluksi mietin olisiko koko S liian pieni. Onneksi Marimekon koot on sen verran väljiä, että tämä istuu päälle aivan täydellisesti. Äiti kertoi, että toinen värivaihtoehto olisi ollut mustavalkoinen, mutta päätyi raikkaiseen punavalkoiseen. Kiitos äiti (luet kumminkin), todella onnistuneesta lahjasta. En olisi itse raaskinut tätä ostaa ja varmasti tulen käyttämään yökkärimekkoa monen monta vuotta!
  • huulivoide / Sain siskoltani klassikko Elizabeth Arden 8 hour lip. En ole koskaan testannut tätä huulivoidetta, joten innoissani avasin heti purkin. Rakastan kaikkia huulivoiteita ja erityisesti kosteuttavat tuotteet ovat monesti tarpeellisia.
  • lehtiä / Sain siskolta muutaman sisustuslehden taas vaihteeksi.. :D On parasta päästä nauttimaan hänen lehtiharrastuksesta ja saada kotiin kuljetuksella uusimmat & cooleimmat lehdet. <3
  • korvikset / Mikko oli hommannut aivan ihanat Pernille Corydonin korvikset mulle. Todella sirot kultaiset renkaat. Tajusin just, että unohdin kuvata ne kokonaan, mutta ei huolta! Ne ovat olleet mun korvissa synttäreistä saakka joka päivä, joten veikkaan että ihan muutamiin asukuviin tulee päätymään. :D
  • piirrustus ja kortti / Lapsilta sain mitä ihanimmat kortit ja piirrustukset. Ensimmäistä kertaa kortissa luki Matildan itse kirjoittamana ”hyvää syntymäpäivää äiti”.. <3
  • kukat / Meillä on kukkia nyt joka pöydällä. Rakastan leikkokukkia ja niitä sateli koko syntymäpäivän. :D Sain kukkia molemmilta siskoilta, Mikolta sekä muutamilta yhteistyökumppaneilta.
  • Kombucha / Sain kaveriltani aivan ihanan yllärilahjan, kun oltiin lähdössä sunnuntaina kävelylle. Nimittäin pullon Kombuchaa. Minulle täysin uusi tuttavuus! Kombucha on vitalisoiva terveysjuoma, joka virkistää väsynyttä kehoa ja mieltä. Ystäväni juo tätä limpparin sijasta. Mieletön vinkki ja uusi tuttavuus! :)
  • VESALA / Olen joka vuosi saanut ystävältäni liput jonkun artistin keikalle. Ollaan käyty katsomassa JVG:tä, Cheekin isot keikat ja nyt Vesala räjäytti potin. Rakastan Vesalaa ja aikoinaan PMMP on ollut lempibändini. Kiitos ihana Aino <3.

Tänään tuli muuten taas uusi Papupata jakso. Viime viikolla puhuttiin mustasukkaisuudesta ja kerroin asioita mitä en ole aiemmin julkisesti puhunut. Oli taas kerran jännittävää, mutta viestit joita kuulijoilta sain aivan ihania. <3 Tänään podcastin aiheena on koulutukriiseily. Meidän jakso numero 2. käsitteli samaa aihetta ja nyt jatketaan siitä. Koulutus, pääsykokeet, työelämä ja kriiseily… Näitä puidaan noin puolen tunnin verran uusimmassa jaksossa. Olisi hauska kuulla, että kuunteleeko mun blogin lukijat Papupataa? :) Jos jaksatte vastaa alle olisi ihanaa! Jos ette kuuntele, niin kuunteletteko muita podcasteja vai onko koko podcastkenttä vielä tuntematon? :) <3 Meidän Papupata podcast löytyy Spotifystä, Acastista ja Iphonen podcast apista. Hei mahtavaa viikonjatkoa sinne. Mä pääsen pian nauttimaan lounasta Anna.fi työkaverin kanssa. Ihanaa päästä jauhamaan blogijuttuja oikein olan takaa! Hehe! <3Sara

Suosittelemme