fashion

puolikas päivä

16.3.2018 Teksti: Sara Parikka

Perjantai

05.30 Mimosa kömpi viereen ja kertoi näkevänsä kurjaa unta.

06.30 Heräsin tyttöjen kanssa. Siirryttiin alakertaan katsomaan Pikku2 ja saatoin torkkua sohvalla hetken. :)

07.30 Menin suihkuun ja pesin hiukset.

08.00 Aamupala tytöille, itse söin vasta myöhemmin.

09.00 Tytöt lähti päiväkotiin ja aloin tekemään koneella hommia.

11.00 Lähdettiin Mikon kanssa liikkeelle.. Heitin hänet töihin ja suuntasin itse tapaamiseen.

15.00 Hain tytöt, käytiin kaupassa ja saavuttiin kotiin.

..Nyt alkaa viikonlopun vietto ja huomenna päästään juhlimaan kavereiden häitä. <3 Mekko ja asusteet on katsottu valmiiksi, mutta kampauksen laitto ei ole vahvuuteni. Mekko on sellainen, että sen kanssa sopii mielestäni paremmin hiukset kiinni, joten joku juhlava nuttura/ponnari viritelmä pitää kehittää. :)

Tämän illan suunnitelmissa on kokkaamista, syömistä ja sauna. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

kengät / Pomar / Polhem*

farkut / NA-KD*

neule / h&m

takki / MSCH copenhagen / NA-KD*

huivi / Marja Kurki*

arskat / rayban

reppu / Michael Kors

*saatu

Kommentit

Mukavaa viikonloppua :)

Kommentit

Kauniita kuvia jälleen kerran :) olen niin koukussa tähän sun blogiin. Olen niin paljon saanut hyviä vinkkejä tän blogin kautta. Monta ihanaa vaatetta olen löytänyt kiitos sun blogin (en esim tiennyt tosta na kd verkkokaupasta aikasemmin) ja monta ihanaa reseptiäkin olen saanut täältä. Tuun aina niin hyvälle mielelle kun luen sun postauksia. Nyt kysyisinkin kun ihailin sun instassa tota neuletta niin oletko milloin sen ostanut? En ainakaan verkkokaupasta löytänyt. Olisi kyllä todella ihana.

Pakko kompata edellistä kommenttia, tää on myös itselle niin hyvän mielen tuova blogi :) ja tuo na-kd oli itsellekin vieras juttu ennen tätä blogia, mutta nyt omasta vaatekaapista löytyy ko. kaupan vaatteita – osasta tullut ihan luottovaatteita itselle! Aurinkoista viikonloppua :)

Tämä on kyllä aivan ihana blogi❤ Tosi hyvin kirjoitat ja hyvälaatuisia kuvia, ja vaikutat muutenkin tosi ihanalta ihmiseltä😊

Kivalta kuulostaa teidän viikonloppu :) Täällä vähän työjuttuja nyt viikonloppuna, mutta onneksi on aikaa myös rentoutumiselle ja varsinkin rauhallisille aamuille. Vaikka päivät olisi miten kiireisiä tahansa, niin kaikki sujuu jos on saanut rauhassa syödä aamupalan ja juoda monta kuppia kahvia :) Ihanaa viikonloppua <3

Mukavaa viikonloppua :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *