fashion

pystyraitaa

30.3.2018 Teksti: Sara Parikka

Heippa!! Miten ihanaa olikaan herätä aamulla omasta sängystä..? :D Meillä oli mieletön reissu, mutta ihan parasta on kyllä palata kotiin. Varsinkin kun tässä on sopivasti vielä pääsiäisen pyhät. Muutama päivä aikaa hengähtää ennen kun arki starttaa. :)

Ostin muutaman vaatteen Kanarian Pull&Bearista ja tämä pystyraitamekko on toinen ostoksistani. Kun katson näitä kuvia näen vain mielessäni Suomen kesän ja sen kuinka yhdistän tämän mekon mustan nahkatakin kanssa.. Tai sitten farkkutakin kaverina. :) Voisin kirjoittaa kevyistä takeista oman postauksen, koska käytän niitä tosi paljon kevät->syksy ja pian meillä on se aika taas käsillä. Tykkään tämän mekon sävymaailmasta todella paljon ja siitä, että se on käytännöllisen maxi. Tarkoitan siis sitä, että pituus ei yllä maahan ja näin ollen pysyy luultavasti pidempään siistinä. Olen viime vuosina innostunut maximekoista enemmän ja enemmän, mutta niitä on jostain syystä hankalampi löytää. Ehkä haasteena on juuri mitoitus ja se että mekko asettuu kauniisti. Monesti tykkään laittaa mekon alle t-paidan, koska tällöin asettumisella ei ole samalla tavalla merkitystä. Vaihtoehtoisesti pitäisi lyhentää olkanaruja (..en tiedä miten noita kutsuisi, ehkä ymmärrätte mitä meinaan ;D) ja myöskin miettiä tarkoin alusvaatteet. T-paidan avulla ei tarvii stressailla että rintsikat vilkkuu edestä tai takaa, saatikka kun miettii millä tavalla tulee heiluttua lasten kanssa. Heidän kädet on vikkeliä kiskomaan vaatteita. :D

Mieletön kevätsää täällä! Me suunnataan nyt ulos ja Matilda pääsee ensimmäistä kertaa pyöräilemään. Hän sai siis 4.v synttärilahjaksi Puky:n polkupyörän ja voi sitä onnen määrää, kun hän reissussa sai kuulla mitä kotona odottaa.

Heei mitä sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? Olisiko jotain postaustoiveita mielessä? <3

Terkkuja! <3Sara

t-paita / Zara

mekko / Pull&Bear

kello & rannekoru / Cluse *

arskat / rayban

kengät / Stadium

*saatu