Yleinen

random pointteja somesta

24.3.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! En edes muista mistä mulla tuli tämä postaus idea mieleen. Tuntuu, että kaikilla on aika oma tapa toimia somessa.. Toiset tykkäilee kuvista paljon ja toiset taas todella harvoin.. Toiset katsoo kaiken sisällön ja toiset taas ei juurikaan käytä sometilejä. Tapoja on varmasti lähestulkoon yhtä paljon kuin käyttäjiä. Ajattelin koota tähän todella sekalaisia tapojani toimia somessa. :) Ihanaa päivää! <3Sara

Seuraaminen / Pyrin seuraamaan vain heitä ketä oikeasti haluan. Some on pitkälti myös työtäni ja pyrin rajoittamaan sen läsnäoloa elämässäni ihan jo sillä kuinka paljon seuraan ihmisiä. Seuraan ajoittain aktiivisesti ja välillä taas laiskasti.

Tykkääminen / Tykkään lähestulkoon kaikista kuvista.. Ehkä jopa ajattelen, että miksi seuraisin jotain jos en tykkäisi sen kuvista. Tiedän että tämä jakaa ihmisiä ja osa tykkää todella harvoin.. Mä taas napautan tuplaklikin herkästi. :)

Emojit / Mä rakasta emojeita. Mitä viestit tai tekstit olisikaan ilman niitä? Rakastan tekstareita joihin nähdään sen verran vaivaa, että loppuun laitetaan parit emojit. Laitan sydämmiä ja emojeita herkästi sekä sukupuoleen katsomatta. Parhaimmillaan emojit on myös super hauskoja ja niillä saa ”kirjoitettua” hyvää tilannekomiikkaa nopeasti. Heti tulee mieleen vaikka kuinka monta hyvää emojia.

Vastaaminen / Blogissa pyrin vastaamaan kommentteihin ja IG:ssä tykkään kommenteista.. Mutta direct viesteihin IG:ssä en juuri koskaan vastaan. Luen niitä myös äärimmäisen harvoin. Niitä tulee tosi paljon ja niihin mulla ei yksinkertaisesti riitä aika. Läheisten kommentteihin tai viesteihin ylipäätään tykkään vastata. Oon just se tyyppi joka aina vastaa ja usein viimeinen joka laittaa viestin. Se on hauskaa huomata kuinka jotkut on samanlaisia ja sitten se viestittely ei meinaa loppua. :D

Google / Käytän googlea paljon, mutta lähinnä pikaisissa jutuissa tai resepteissä tms. Mitään sairaus asioita en I K I N Ä googlaa, koska siitä ei hyvää seuraa. Joskus jos pitää tarkastaa jotain terveyteen liittyvää niin tsekkaan tarkkaan että olen klikkaamassa itseni jollekkin järkevälle sivulle. Oon sellainen tyyppi, että mieli alkaa herkästi kuvittelemaan omiaan..

Postaaminen / Mä postaan paljon jo töiden puolesta, mutta tykkään postailla kyllä muutenkin. Välillä se tuntuu tosi luontevalta ja välillä taas tuskailen postausten kanssa.. Joskus postaaminen tuntuu epäluontevalta ja mietin, että ketä tämä kiinnostaa.. Sitten yritän miettiä, että kunhan olen uskollinen omalle tyylille niin kaikki menee hyvin. Uskon että ihmiset vaistoaa aitouden.

Kamera ja puhelin / Kuvaan blogiin kameralla ja IG:n puhelimella. En heilu melkein koskaan perheen tai ystävien piirissä kameran kanssa ja luulen että se on jopa vähän hassua. Bloggajan työ ei mielestäni näy ulospäin mitenkään (Äitini on välillä meillä kun kuvaan, mutta muiden edessä en ole tainnut kuvata juuri lainkaan :D). Olen tarkkana silloin, jos kuvaan kaverin kotona tai ystävän lasta (lähinnä IG my story puolelle). Tällöin kysyn tarkkaan luvan ja näytän materiaalin ennen julkaisua. En koskaan halua, että kukaan esiintyy somessani tahtomattaan.

Millaisia te olette somessa? Menikö moni kohta samalla tavalla kuin mulla, vai erilailla? Olisi kiva kuulla <3

KUVAT // NIKI STRBIAN

 

housut / NA-KD*

kengät / Flatterd*

paita / NA-KD*

takki / Trendyol

laukku / Louis Vuitton

korvikset / & Other Stories

*saatu

Suosittelemme