fashion

fail

8.7.2017 Teksti: Sara Parikka

Huomenta <3 Munhan oli tarkoituksena kuvata eilisestä päivästä ”päivä mun kanssa”, mutta tajusin 18.30 kaupassa, että edellisen kuvan olin napannut lounassalaatista. Joten tänään uusi yritys. :) Eilen olin tyttöjen kanssa kotona ja sitten käytiin puistossa + syömässä siskoni kera. Kohta lähdetään taas puistoon ja tästä päivästä lisää viimeistään huomenna aamulla! <3 Alla muutamia random faktoja/asioita mitä tuli mieleen.. ja kuvat on otettu uinnin jälkeen Samoksella. <3Sara

Vaikka tykkään aamuista, niin olen usein pitkään pöhnässä aamulla ja herääminen ottaa oman aikansa. Taidan olla miksaus ilta kukkujaa ja aamu herääjää, nimittäin molemmissa on puolensa ;)

Juhannus ei ole koskaan ollut mulle älyttömän iso juttu.. siihen ei ole liittynyt perinteitä vaan jussia on vietetty milloin missäkin. 

Analysoin ja pohdin paljon.. välillä (tai no välillä ja välillä :D) likaa. Mitä enemmän vanhenen niin osaan kyllä seuloa ajatuksia ja siirtää niitä enemmän vatvomisesta kehittävämpään.

Tykkään halata.. Olen halaaja tervehtiä :D

Kärkyn aleja.. muutamat jutut syksyä varten hankin jo neideille, mutta paljon on vielä hommattavaa. Päiväkodin aloitus tuo omat raamit sille mitä pitää hankkia. Itselleni tuskin ostan aleista mitään kummempaa.

Vesi on suosikki juomani lähes aina. Juon limuja tosi harvoin..

En ole hyppinyt trampalla yhtään niin paljoa kun olin ajatellut.. :/ 

Tykkään kuunnella suplaa ja siellä erityinen suosikki on ollut viime aikoina, supernaiset. 

Jos me vuokrataan leffa ja mä päätän sen, niin se menee 98% mönkään.. Oon valinnut niin huonoja leffoja aina että voi huhhei :D  Tykkään myös katsoa leffoja uudestaan.. Yleensä en nimittäin muista mitä elokuvissa on käynyt.. Hehe, valikoiva muisti siis.. :D

En tykkää haastaa itseäni liikaa.. Liiasta jännityksestä menen lukkoon ja koen, että se ei ole yhtään kivaa. Mulla esim joku yllätys benjihyppy ei toimisi, koska en edes haluaisi voittaa sellaista pelkoa. :D

 

Kommentit (10)

niin sama homma <3

Tälläset fakta-postaukset on kivoja <3
Itselläni sama juttu ton juhannus- ja pohdinta-jutun kanssa ja muutamaan muuhunkin pystyn samaistumaan. :)
Kivaa lauantaita! <3

kiva kuulla :) ja hauska että samoja! :)<3

”Jos me vuokrataan leffa ja mä päätän sen, niin se menee 98% mönkään.. Oon valinnut niin huonoja leffoja aina että voi huhhei ? Tykkään myös katsoa leffoja uudestaan.. Yleensä en nimittäin muista mitä elokuvissa on käynyt.. Hehe, valikoiva muisti siis.. ?”

Ihan kun minä!!! Mies ja mun kaverit ei enää edes anna mun valita leffaa/osallistua sen valintaan koska valkkaan aina niin surkeita elokuvia :D ja kaikenlisäksi hyvin, hyvin usein vielä nukahdan keskenkaiken.. myös leffateatterissa on monesti uni yllättänyt. Noloa! Mäkin tykkään katsoa leffoja uudestaan, koska yleensä tosiaan olen torkkunut, tai jos leffa muuten vaan on ollut hyvä (koska jos valitsen uuden, niin se on huono.. katson sit mielummin niitä jo kertaalleen hyviksi todettuja!).

ahahahhaaaa ja mä myös nukahdan TOSI helposti!!!! :)
hauskaa että ihan sama :) <3

Mä jotenkin valitsen leffat sen päälikannen mukaan. Mun mies aina nauraa, kun oon valinnut jonkun, että oliko siinä nyt hyvä kuva ?? Mut tosi usein on osunut kuitenkin hyvä leffa ??

hahahah, kuulostaa tutulle!! mut hyvä et on osunu oikeaan ;)

Hei! Tuosta pohdinta jutusta tuli mieleen kun ajattelen itekin pohtivani asioita aina vähän liikaa ja vatvovani välillä liiaksi. Olen myös hoksannut että tunnustelen jatkuvasti arjessa sitä miltä elämäni tuntuu sillä hetkellä ja millaisen näen ja koen sen kokonaisuudessaan, mikä ehkä itseä vähän ärsyttää välillä koska välillä vois vaan olla ja nauttia ja olla miettimättä ja pohtimatta ja analysoimatta! Mieheni on taas aika sellasen pelkistetymmän ajattelutavan omaava, niin miten teillä menee parisuhteessa tällaset eroavaisuudet ja asioiden käsittelyt? Oletteko samantyylisiä ja riitelette ja käsittelette asioita samallei vai enemmän vastakohta tyylisiä niin kuin me ollaan meidän suhteessa :) kiinnostais siis postaus jostain tällasista parisuhde jutuista kun näitä paljon miettii kaiken kriiseilyn ja onnen keskellä pikkulapsi arjessa.

Kuulostaa tutulle.. kyllä mä pohdin monta astetta enemmän :D
Joo vois miettiä josko joskus avaisi näitä enemmän.. :) Kiitos vinkistä <3

Itsellä sama, herääminen vie aikansa ja iltaisin ei malttaisi mennä nukkumaan ajoissa :D

niin sama homma <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi