loma

reissukuulumiset

26.6.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! <3 Kaivoin juuri läppärin esiin laukun uumenista ja ajattelin naputella teille hieman kuulumisia reissun päältä. Ihan ekana on pakko kiittää teitä.. Olin ihan hämmästynyt kuinka paljon kommentteja edelliseen postaukseen oli tullut. :) Niitä oli ihana lueskella altaan reunalla. Kiitos!! Palaan näihin kaikkiin, kun luen ne vielä kertaalleen ja vastaan. <3

Täällä Kreikassa meidän loma on sujunut tosi hyvin, nopeasti ja lämpöisesti. Ilmat ovat olleet mitä parhaimmat ja viime vuoden megahelteet eivät vaivanneet tällä kertaa. Meillä oli myös tosi kiva huone, joka yhdistyi äitini huoneeseen kätevästi. Tytöt ovat saaneet nauttia Mumman seurasta kokonaisen viikon ja toki meillekkin yhdessä olo on tuonut paljon iloa. :)

Tärkeimpänä varusteena matkassa on ollut lasten uv-uikkarit+hatut, jotka antavat suojaa (50, suojakerroin, tyttöjen uikkarit= Polarn O Pyret) ja vievät niin paljon stressiä pois. En nimittäin kestä edes sitä ajatusta, että työt palaisivat pahasti ja se jos mikä voisi helposti käydä kun on uimassa lähestulkoon aamusta iltaan. :D Kannattaa siis hankkia uv-suojat, jos suuntaa pienten kanssa helteeseen. Mulla oli mukana 3kpl uikkareita: Halla Halla, raitainen Ginatricot ja uusin hankintani h&m:stä. Tämä uutuus on kyllä ihan suosikkini ja mun pitää kuvata se teille paremmin Suomen päässä. Uikkari on musta ja siinä menee sivuilla kirjailua.. Sitten sen malli on sellainen ihana, että koko dekoltee on piilossa. :) Haha, tosta selityksestä ei kyllä tajua mitään. :D Uikkari näkyy kollaaseissa 2, 5, 7, nii saa ehkä hiukan käsitystä.

Viikko Kreikassa oli tämän kesän the loma mun osalta ja tästä jatkuu työt epäsäännöllisesti, mutta viikottain kuitenkin. Mikko ja tytöt lomailevat sitten asteen enemmän! :) Kesä on tarkoitus viettää reissun jälkeen Suomessa ja meillä on jo paljon suunnitelmia sekä päiväretkiä sovittuna. Pyritään myös jättämään mahdollisimman paljon lökö vapaapäiviä kotiin, niin että voidaan käydä leikkipuistossa, touhuta pihalla ja tehdä mitä mieleen juolahtaa.

Alla on iso kasa puhelimen kuvia joista kokosin nopeasti kollaasit. :) Kuvista saa käsityksen siitä miten kauniissa maisemissa ollaan saatu keskikesä viettää. Onko teillä mukava juhannus takana? Mites kesäloma suunnitelmat? <3Sara