Yleinen

reissukuume

12.5.2015 Teksti: Sara Parikka

Moi! Meidän New Yorkin matka se vain lähestyy! Vähän kyllä jännittää, kun täytyy istua se reilut kahdeksan tuntia tuon vauhtihirmun kanssa aloillaan. Lentoemäntä ystäväni kuitenkin vakuutti, että kaikki menee varmasti hyvin ja että lapset otetaan hyvin koneissa vastaan. Äitini tulee myös samalla koneella ja se varmasti auttaa asiaa.. Hänellä kun on joku ihme rauhoittava voima neitimme suhteen!

Onko kellään mitään vinkkejä reilun vuoden ikäisen kanssa lentäville? Matilda suostuu katsomaan vain tiettyjä lastenohjelmia, joten ne pitää ehdottomasti ladata padille mukaan. Sitten luin myös vinkkejä netistä ja vastaan tuli mm. tarra-arrki, pillimehut (nousuun ja laskuun), monet vaihtovaihteet (koneessa vatsa saattaa mennä sekaisin), kirjoja. Uskon myös, että oma asenne vaikuttaa paljon ja tarttuu lapseen. Joten hyvällä lomafiiliksellä lähdetään. Oon lisännyt iphonen sää-osioon manhattanin ja seurailen päivittäin millainen ilma siellä on. Jee!

Onko teillä tiedossa reissuja kesällä, vai nautitteko Suomen suvesta? Kivaa viikkoa! <3Sara

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA // //

Kommentit (22)

Hei tää oli mahtava vinkki! En olis tajunnu! Kiitos <3

Miten olis joku vanha rahapussi, jonka luukkuissa olisi jotain kuvakortteja mitä voisi sitten vekslata edestakaisin?

mahtava idis :) Kiitti!

Pienet kynät ja pikkuvihko mukaan? Meillä tuon ikäsenä lapsesta oli hauskaa kun piirsin paperille esimerkiks kukan, annoin valita värin ja lapsi väritti itse. Hän jaksoi kauan istua paikoillaan ihmettelemässä piirroksia :) Tarrakirjat on meillä toiminu myös, sellaset missä voi siirrellä tarroja eri sivuille!

jes, tosi hyvä idea! Kiitti :) Just semmosta tarra-siirto hommaa ajattelin :)

Meillä meni lentomatka kivasti kun oli pientä evästä (talk muruja ja maissinaksuja). En antanut niitä hetkeen kotona ennen reissua. Ostin myös kirpparilta pari uutta lelua ja kirjaa joita oli kiva tutkia. Hitti oli fisher price neliö palikat joista tapahtui kaikkea kivaa. Niitäkään en ennen näyttänyt vaikka ostin aiemmin. :)

Meillä on samoja palikoita :) Joo toi onkin hyvä, että panttais niitä juttuja mitä lennolle ottaa mukaan! Kiitos viestistä :)

Moikka! Toi pillimehu on hyvä, keskittyy lapsi muuhun ja ehkäsee korvien lukkiutumista samalla. :)
Jos Matildalla on unilelu/riepu jne.. se kannattaa ottaa käsimatkatavaroihin, väsymyksen iskiessä on varmaan helpompi rauhottua jos joku tuttu tärkeä tavara on lähellä.

Meidän perhe nauttii suomen ”kesästä” :D

Joo totta :)
Suomen kesästä nauttiminen kuulostaa ihanalta <3 toivotaan että tulee hyvät ilmat!

Meillä meni lentomatka tosi kivasti, taisin turhaa jännittää sitä . Kyllä se vaan totta että oma käytös tarttuu lapseen.. Tyttö lähinnä ihmetteli tunnin verran. Meillä oli lentomatkalla mukana väritysjuttuja ja loppu matka menikin nukkeassa/lasten ohjelmaa katsoessa. Kyllä se teilläkin varmasti hyvin menee jos itse ei stressaa!<3 olen itsekkin lähdössä kesäkuun alussa turkkiin 3 viikoksi ja täällä myös kova loma kuume!!! Ps. Ihania nää sun blogi kirjotukset oon ihan koukussa, joka päivä pakko käydä kattomassa onko tullu lisää ja usein luen vanhoja uudestaan ne saa mut jotenki niin hyvälle tuulelle kun seuraa teidän "elämää" näin ruudun takaa. Ihanaa loppu kevättä teidän perheelle !:)

Kiitos viestistä :) ihana kuulla että teillä meni hyvin! Ja oon niin samaa mieltä tuosta omasta fiiliksestä :) Voi miten kivaa, jos viihdyt blogissani <3 kiitos!!

Ihana kirjotus jälleen kerran <3 se on kiva kun jaksat kaiken arjen keskellä vielä panostamaan tähän! Sulla tulee niin usein uusia upeita kirjoituksia, niin innolla aina odottaa lisää seuraavia :)! Teillä on ihana koti.. Oon ottanut paljon sisustus vinkkejä sulta , kiitos sara niistä <3

Kiitos viestistä! :) tulipa ihana olo <3 Kaikkea hyvää sinne!

Alkaa kyllä oma lomakuume nousta sinun innostuksesta :). Varmasti matka menee hyvin kun itsellä asenne kohdallaan ja sopivan rennolla mielellä. Onneks sinulla on siellä apukäsijä ja sylejä Matildalle nii saa ehkä vähä itsekkin huokaista :). Toivottavasti sattuis vielä lennon aikaan päikkäritkin ;).
Meillä kesä menee Suomessa, mut sit heti alku syksystä lennetään Kreikkaan!

Joo totta! :) ooooh kreikka! oon himoinnu sinne pitkään, varsinkin se ruoka!! myös lämpö on syksyllä kohdillaan :) ihanaa!!

Oikeastaanhan sinne käy mikä vaan, mikä tyttöä kiinnostaa. :) Ja tosiaan, oot vaan ite rauhallinen, ehkä jopa liioitellun rauhallinen! :)
Lähteekö Lila teidän matkaan?

Niinpä :) ei Lila lähde, turhaan se lentäis niin pitkää matkaa kaupunkilomalle. Ihanaa viikkoa sinne! :)

Äsken leikittiin tuollaisella piirustustaululla jossa piirretään ja nupista vedetään ja kuva häviää ja sit voi taas uudestaan piirtää. Tuli heti mieleen että tämä olis lennolla tosi kätevä. On tosi pieni n. A5 kokoinen Muumi aiheinen :) heh kohta teillä on yks lentolaukku Matildalle leluja kun niin paljon ideoita tulee :D

Heiii, mulla oli tollanen lelu pienenä :) hyvä idis! Kiitti :) Haha, jep, kohta on joku miljoona virikettä :D täytyy pitää järki päässä tässä hommassa :D

Oii New york <3 Ootan jo matkapostauksia ! Tulee varmasti kiva reissu teillä :) Itse lähden kesällä poikaystävän kanssa Kroatiaan, se on myös yksi mun unelma matkakohteista :)

toivotaan :) Oi wau, kuulostaa ihanalle! Kroatiaa kaikki kehuu ja taitaa olla suosittu kohde! Kiinnostais muakin päästä sinne :) ihanaa kevättä<3

Kannattaa muistaa ottaa vaihtovaatteet myös vanhemmille käsimatkatavaroihin.
Me lennettiin ystävän ja hänen kaksosten kanssa ja toiselle kävi pieni vahinko, vaippa falskas ja mun vaatteet oli myös ihan märät. Ja ehdottomasti helpot ja kevyet vaatteet, lapsi sylissä tulee ihan kamalan kuuma :)

Hei tää oli mahtava vinkki! En olis tajunnu! Kiitos <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *