Yleinen

revittyä ja rikottua

20.11.2014 Teksti: Sara Parikka

Moi!

Tämä asu on viime viikolta. Bussissa joku vanhempi herra kysyi multa iloisesti, että miksi kuljen rikoituissa housuissa. Vastasin vain, että nää on näitä muotijuttuja. Hän sanoi, että hänen nuoruudessaan pääsi helpommalla. :D Jaa, tiedä tuosta.

Tykkään tosi paljon rikotuista farkuista ja mielestäni ne tuo rentoutta ja asennetta vaatetukseen. Toki nämä farkut on paljolti rikotut, eivätkä mun mielestä sovi kaikkiin tilaisuuksiin.

Mitä  mieltä ootte rikotuista farkuista? Ootteko ostaneet valmiiksi rikotut, vai rikkoneet itse? Nämä farkut oli alunperin ihan vähän rikotut, mutta tuunasin niihin isommat reijät. Nyt tää herra varmaan ihmettyisi kun tajuaisi, että tahalteen ne rikoin :D

ps. ”päivä mun kanssa” postaus tulee jatkossa kerran kuussa.

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA(farkut-hm, silkkipaita-zara)

 

Kommentit (16)

Kiitos vinkistä!

Sun blogi on muuttunut joka päivän ihanaksi rutiiniksi, ihan parasta kun jaksat niin usein laitella jotain postausta :) Oot niin ihanan positiivinen, niin kuin moni onkin jo kirjottanut!
Revityt farkut on kivannäköiset mutta itse en käytä farkkuja ollenkaan :)

Ai ihana kuulla <3 kiitos viestistä!!

Aivan ihanaa että päivä mun kanssa tulee kerran kuussa jutuksi :) ♡
Sulle sopii hyvin revityt farkut, itse näytän taas sirkuspelleltä jos ne laitan päälle

Mun kommentit ei tuu kokonaisena tänne? :(
Jatkoa edelliseen….
Sama pätee myös tummiin meikkeihin, ei sovi mulle ollenkaan :D
Hyvää NM2 kiertuetta :) ♡

Hehee, joo se on jännä juttu noiden rikottujen farkkujen kanssa, että välillä aina tulee sellasia päivä että näytän mielestäni Todella typerältä ne päällä :D
Kiitos <3

Tosi ihana asu! Ja mä ainakin tykkäsin tosta ”päivä mun kanssa” -postauksesta joten tosi kiva et sellasia tulee jatkossakin! :-)

Kiva kuulla :) kiitos viestistä!

Hei vähän kiva, että tuo päivä sun kanssa postaus tulee joka kuukausi, kun se oli niin kiva ! :)
Ja ompas ihana asu, itsekkin tykkään revityistä farkuista paljon!

Oi jes, kiva kuulla :) Kiitos <3 joo kyllä ne revityt on joskus just kivat!!

Ooi! Noi farkut sopii sulle tosi hyvin! Ite koitan just parhaillaan ettiä sopivasti rikottuja farkkuja, toistaiseks tuloksetta :D Ja jes tosi kiva et ”päivä mun kanssa” postauksia tulee jatkossakin! Tän blogin lukemisesta on tullut päivittäinen tapa, osaat kirjoittaa tosi aidosti ja positiivisesti :)!

Kiva kuulla :) Kiitos kovasti viestistäsi!!

”Päivä mun kanssa” postaus oli loistava <3! Tykkään rikotusta farkuista, mutta itselläni ei ole niitä, koska en ole löytänyt hyviä, mistään kaupasta :(.. Onko siulla tietoo mistä sellaisia löytyy :)? Olisi joskus kiva saada postausta vaikkapa siu lempivaatteista/ -kaupoista mistä ostat yleensä vaatteita :). Haluan myös lisää siu niitä ruoka/leivonnaisreseptejä :). Itse en ole vielä ehtinyt kokeilla niitä edellisiä, mutta yritän jossain vaiheessa :). Eli semmoisia postauksia :). Terkkuja Mikolle ja Matildalle ja totta kai myös Lilalle :) ja hauskaa NM2 kiertuetta :) <3!

Heippa! :)
Kiitos paljon viestistäsi. Voisin hyvinkin tehdä tuollaiset postaukset! terkkuja täältä myös sinulle <33

Ihanaa että päivä mun kanssa tulee nykyään kerran kuussa! Ja tykkään rikotusta farkuista, mutta en oo vielä löytänyt hyviä. Viititkö suositella jotain tiettyy kauppaa/merkkiä?

Kiva!! :) Oon tekemässä postausta pian lemppari kaupoista :) mutta hmmm.. luulisin että ihan noista ketjuliikkeistä voisi löytyä sopivia farkkuja hinta-laatusuhteelta. tai sitten ostat joulun jälkeen aleista jotkut kivat farkut ja teet ne rikotukset itse! :)

Kiitos vinkistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *