resepti

ruokainspiraatio 2019

30.12.2018 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Lomalla usein herkutellaan, ruokarytmi häiriintyy jne. Lomalla myös aina pohdin tulevaa kautta ja mietin millaista ruokaa haluaisin tehdä. Tulevana vuonna ehdin kokkaamaan perheelle enemmän ja päästään saman pöydän ääreen päivittäin syömään. Kulunut syksy oli niin kiireinen, että en ehtinyt miettimään sapuskaa, kuten olisin halunnut. Mulle on super tärkeää ruokailla yhdessä ja tykkään tehdä ruokaa.. Joten ainakin tähän asiaan on tulossa muutos!

Ruokatoiveet vuodelle 2019

Kauden kasviksia

Enemmän vegaaniruokaa (syödään luonnostaan paljon kasvisruokia, mutta aika harvoin tulee tehtyä vegaanista)

Pataruokia

Simppelejä reseptejä

Enemmän kalaa

Kerran viikossa reseptipostaus ja ruuan nostaminen blogissa myös enemmän

Uusien jälkkäreiden löytäminen

Näinpä tulin listanneeksi yhden reseptin blogiin per viikko. :D Olisi ihanaa jatkossakin saada teidän suosituksia hyvistä resepteistä ja voisin jakaa niitä myös täällä. :) Nämä kuvat on napattu alkusyksystä ja vastaavaa ruokaa voisi pian tehdä. Perussalaattia, lohta, papuja ja halloumia. Tykkään simppeleistä ruuista missä raaka-aineiden maut maistaa ja kokkaaminen on vaivatonta.

Kiitos muuten super paljon kaikista vinkeistä uuden vuoden ruuan suhteen. Blinit saivat veden kielelle ja jos vain osaisin, tekisin niitä. Nyt on kyllä hyvä syy opetella ja toivottavasti ensi jouluna/uutena vuotena päästään viimeistään niitä herkuttelemaan. Ihanaa uuttavuotta! <3Sara