loma

sekasoppaa

28.12.2017 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Kunnon sekalainen soppa päässä ja ajatuksia lentelee siitä mitä tänne kirjoittaisin. Kasaan loppuvuodelle teille hieman kysymyksiä liittyen blogiin ja siihen mihin suuntaan tätä lähtisin viemään. Meillä pallotellaan myös kotona montaa ideaa, kun pohditaan josko lähdettäisi sittenkin reissuun ja pitäisikö jossain vaiheessa rakentaa talo. :D Tonteista ja talonrakennuksesta ei ole kokemusta, joten nollasta lähdemme liikkeelle jos ylipäätään koskaan lähdemme.. Että tällaista! Tuntuu kyllä, että loma on tehnyt siinä mielessä hyvää, että päähän mahtuu ideoita ja ajatuksia.. Joulukuu on ollut tuplasti kiireisempi työrintamalla suhteessa vuoden mihinkään kuuhun. Ei ihme että meni pää pyörälle! :D

Eilen vietettiin Mimosan 2.v synttäreitä, käytiin ostoksilla ja illalla kahviteltiin minin kummien kanssa. Lauantaina sitten järkätään viralliset juhlat, mutta kylläkin ihan lähipiirin voimin. Vielä kun on mahdollisuus pitää juhlat pienenä, niin tartumme siihen :D. Ajateltiin suunnata tänään vielä asioille. Haluan nimittäin seinäkalenterin, jotta en unohda ensi vuonna yksiäkään tärkeitä synttäreitä <3 (tämä kulunut vuosi oli pohjanoteeraus). Muutenkin on hyvä, että koko perheen menot voi tsekata yhdellä silmäyksellä ja me pysytään Mikon kanssa paremmin ajan tasalla isoista ja tärkeistä tapahtumista. Samalla meinataan hakea noutoruokaa, koska tänään ei vaan jaksa kokata. :D Uskon, että olo tästä pian reipastuu!

Muuten päivämme ovat täyttyneet olemisesta, uusilla leluilla leikkimisestä ja pitkistä päikkäreistä. Tyttöjen rytmi on hieman muuttunut lomalla ja ollaan oltu koko perhe rentoja nukkumaanmenon suhteen. Juuri eilen mietin, että ehkä kohta pitäisi skarpata ja päästä unille ennen puolta yötä (lapset tietty menee jo aiemmin ;D). Neitien päikkärit ovat venyneet lähemmäs 2-3h ja sinä aikana olen tuhonnut mm kuvissa näkyvää lehtikasaa. On parasta lukea ajan kanssa, napata hyviä vinkkejä ja inspiroitua.

Ihania välipäiviä sinne!! <3Sara

 

Lue myös

Suosittelemme