me

siivousnutturassa

23.4.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Mulla on meikittömiä kotinutturapäiviä a i n a kun siihen on mahdollisuus. Katsoin eilen kalenteria ja tajusin, että tähän tulee nyt melkeinpä kahden viikon putki kun pitää meikata ja laittautua joka päivä. Tämä vaatii myös hiuksilta enemmän ja niitä tulee tietty myös samalla pestyä sekä ehostettua. :) Nyt seuraavat viikot hoidan illat ihoa kasvonaamioilla ja annan ihon hengittää aina kun siihen on mahdollisuus. Siitä tuli muuten mieleen, että nyt kun olen käynyt iltaisin lenkillä, niin olen pessyt kasvot vasta sen jälkeen. Tuolla ulkona pöllyää hiekkaa ja on kaiken maailman kevätpölyä niin paljon, että meikki antaa suojaa ihohuokosille. En tiedä onko se tosiaan hyväksi suorittaa lenkki meikit päällä.. Olen vain itse päätellyt niin. :)

Tykkään pitää hiukset kiinni kotona ja ehdoton suosikkini on siivousnuttura / pikkumyynuttura / kotinuttura tms. Monta nimeä ;).. Toisena suosikkina tulee lettikampaukset. Niissä hiukset pääsevät lepäämään paremmin, koska esim kireä ponnari saattaa katkoa hiuksia. Juttelin viime viikolla töissä yhden maskeeraajan kanssa ja hän suositteli päänahkaan tehtävää kuorinta hoitoa. Kuulostaa mielettömän hyvälle ja meinaan kyllä varata itselleni sellaisen heti ensimmäiselle lomapäivälle. Sen avulla pääsen kauden aikana suihkitusta kuivashampoosta, lakasta jne eroon ja päänahka pääsee lepäämään koko kesäksi.

Tänään kotitoimistohommia ja iltapäivällä meillä on perhekuvaukset. Aika jännää! Meitä ei olla koskaan kuvattu perheenä, joten innolla odotan millaista se on ja etenkin millaisia otoksia kuvaaja saa talteen. <3 Aurinkoista uutta viikkoa! <3Sara

 

huppari / Monki

kello / Cluse*

laukku / Louis Vuitton

*saatu

Suosittelemme