Mainos

Sisustuksen viilausta

18.4.2019 Teksti: Sara Parikka

Mainos / FläktGroup

Moikka! Nyt kun suunnitellaan kovaa vauhtia tulevaa kotia on vastaan tullut monenlaisia uusia tuotteita ja innovatiivisia ratkaisuja. Täytyy myöntää, että en ole aiemmin ajatellut kodin pikkutarkkoja kohtia kovinkaan tarkasti. Tilanne on kuitenkin muuttunut, nyt kun saa itse päättää KAIKEN! :) Mihin pistorasiat kannattaa sijoittaa, entä valokatkaisimet tai ilmanvaihtoventtiilit? Näihin kiinnittää huomiota vain silloin jos arjen toiminnot häiriintyy tai jokin pistää silmään.

Pääsin tutustumaan yksilöllisiin ilmanvaihtoventtiileihin LUMI ja LUMO jotka sopivat osaksi sisustusta. Tämä onkin aika hauskaa, koska tosi usein kun kuvailen kotona taustallani lymyilee karun näköinen ilmanvaihtoventtiili.. :D Nämä LUMI ja LUMO ventiilit on mahdollista muokata täysin osaksi sisustusta niin, että ne sulautuu täysin esim tapettiin. Toinen vaihtis on kiinnittää venttiiliin jotain mielenkiintoista, kuten valokuva tms. Tässä on oikeastaan rajattomat mahdollisuudet.

Mikko innostui näistä ilmanvaihtoventtiileistä tosi paljon.. Yllättäen :D Hän on siis aina ihan fiiliksissä uusista teknisistä innovaatioista. Täältä pääset lukemaan ennemmän teknisiä infoja. Meitä kiinnosti ulkonäön lisäksi lupaus matalasta äänitasosta. Meidän ilmanvaihto välillä hurisee liiankin voimakkaasti, joten odotan innolla vaimeneeko ääni tämän myötä. LUMI ja LUMO -tuotteissa on otettu tarkkaan huomioon suunnittelijoiden, arkkitehtien ja käyttäjien vaatimukset. Näitä kaikkia puolia myös me pyöritellään lähes päivittäin, kun mietitään tulevan kodin päälinjoja sekä yksityiskohtia.

Venttiilit oli helppo asentaa (myönnän, että Mikko asensi :D) ja mittauksen sai tehtyä tarkasti. ClenVent-pintakäsittely hylkii myös tehokkaasti likaa jolloin pinnoite pitää venttiilin puhtaana pidempään. Kiinnittämiseen ei tarvita liimaa eikä työkaluja, joten ilmettä on helppo myös vaihtaa. Parasta näissä tosiaan on se, että sisustuskehyksellä varustettujen venttiileiden etulevyyn voidaan kiinnittää tapettia, kangasta, kuva tai vaikka osa julisteesta.

Oon varmaan joskus kuvannut teille meidän yläkerran pikkuvessan. Se on lähinnä mun ja tyttöjen käytössä, koska siellä säilytän kaikki mun meikit ja hiustuotteet. Mikko toteutti haaveeni kultaisesta vessasta ja nyt tämän uuden innovaation myötä saatiin myös valkoinen venttiili piiloon. :) Meillä ei ollut enää kultaista maalia jäljellä, mutta löysin keittiöstä valko-kultaisen lautasliinan. :D Siis voitteko kuvitella? Nyt venttiili tulee kauniilla ja persoonallisella tavalla esille. Seuraavana tsekataan muut huoneet läpi ja pohditaan millaisia kuvia niihin keksisi. Yllättävän hauskaa puuhaa! Nämä venttiilit käy siis sekä poisto- että tuloilmaan.

Kiinnostaisiko teitä enemmänkin nämä sisustusaiheiset postaukset ja kodin yksityiskohtien rakentuminen? Entä onko ilmanvaihtoventtiilit koskaan pistäneet teillä silmään? <3Sara

Lue myös