ootd

smaragdi

28.1.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Tänään heräsin aamulla ja tajusin, että risteily tosiaan verotti energiaa. Nyt edessä kahvikuppi ja vihreä smoothie. Huomenna meen vihdoin jumpaamaan, kun viime viikolla en ehtinyt kertaakaan salille. Siskolla sattuu olemaan tämä viikko lomaa, joten hänen kanssa myös ihania suunnitelmia luvassa. Kohta suunnataan tuonne lumipyryn keskelle kävelylle. Lähtee viikko hyvin käyntiin. :)

Tästä kuvissa takista puhuin pari postausta takaperin (täällä). Takki on lämmin ja kivan erilainen. Musta tuntuu, että nykyisellä takkivalkoimalla mennään monta vuotta putkeen. :) Oon nimittäin ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen uuteen Fjällreäenin takkiin, joka lämmittää varmasti vuosi kausia. Iso suositus mikäli joku miettii kyseisen takin hankintaa. Toinen suosikkijuttu sametin ohella on vihreä.. Oon ihastunut kyseiseen väriin viime aikoina. Smaragdin vihreä erityisesti näyttää kivalta! Huomasin juuri, että kotonammekin on aika paljon vihreää. Hain viime viikolla kaikki viherkasvit alakertaan ja jätin joulusta ainoastaan vihreän väriset tyynyt sohvalle.

Tällä viikolla blogiin on luvassa juttua ainakin rakentamisesta, hemmottelusta + tietty joku resepti. Ihanaa viikkoa! <3Sara

kengät / Dr Martens

sukat / Pierre Robert

housut / JC Jumbo*

neule & takki / nakd*

laukku / louis vuitton

pipo / bershka

vajaamittaiset lapaset / anoppi

*saatu