Yleinen

tuunattu sohvapöytä

15.3.2015 Teksti: Sara Parikka

Moi! Kerroinkin aiemmassa postauksessa, että uuden maton myötä sohvapöytä alkoi todella vaivaamaan mua. Se on jo pitkään ollut mielessäni, mutta ei olla vain tiedetty mitä sille tehdään. Nyt päädyttiin irroittamaan siitä alalevy pois ja hioa+lakata päällystaso uudestaan. Tulos on kevyempi ja mielestäni raikkaampi. Pöytä on massiivipuuta ja se pysyi vankkana, vaikka alalevy siitä lähtikin, joten hyvä että tuunattiin pöytää eikä vain ostettu uutta. Mattokin tulee mielestäni nyt paremmin oikeuksiin, kun alalevy ei peitä kuviointia.

Mitä mieltä ootte? :)

-Sara

BEFORE
OLYMPUS DIGITAL CAMERA AFTEROLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (8)

Kiva kuulla :)

Pakko aluks sanoa että teillä on ihana sohva, mistä se on ostettu? Ja mun mielestä toi pyötä on kans hienompi ilman alalevyä ja siitä tuli aikasta ihana!<3 leppoisaa sunnuntaita Sara!

Kiva kuulla :) Sohva on iskusta!

Mun mielestä toi ennen-pöytä oli myös tosi nätti, mutta kyllä tuo jälkeen-pöytä sopii kuin nappi silmään :) Sä se vaan jaksat tehdä ihania sisustusjuttuja!

jes, kiva kuulla :)

Moikka!
Ekan kerran kun julkasit tosta matosta jutun, kiinnitin heti pöytään huomiota ajatus siitä että oli aika raskaan näkönen ja peitti paljon mattoa :/
Nyt matto ja pöytä näyttää hyvältä, Mikko on tehnyt hyvää työtä pöydän kanssa :) ja tila näyttää myös avarammalta ilman pöydän alaosaa :)

Joo, muakin pöytä häirinnyt jo pitkään.. mutta uusi matto nimenomaan sai sen vielä häiritsevämmäksi :D Nyt ollaan kyllä ihan tyytyväisiä :)

Toi on mun mielestä tosi hyvän värinen :) ja toi kun näkyy toi puu niin sopii tosi hyvin :)

Kiva kuulla :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *