Mainos

sohvaryhmä

17.6.2018 Teksti: Sara Parikka

*Mainos / Veke.fi

Heippa! Lupasin teille kuvia meidän uudesta sohvaryhmästä. Meillähän on 6 hengen ruokapöytä terassilla ja viime kesä meni ihan kivasti ilman sohvaa/löhöpaikkaa. Kuitenkin vuoden aikana ollaan enemmän ja enemmän kaivattu ulos myös jotain ihanaa lounge tyyppistä aluetta. Ensin ajateltiin, että sijoitettaisiin tämä kalustesetti yläkerran terdelle, mutta saatiinkin ruokailuryhmä sekä sohvasetti kivasti mahtumaan alakertaan. Pihalla kuitenkin eniten vietetään aikaa, joten nämä saivat jäädä nyt tähän. Mikko myös innostui yläkerran terden suhteen ja hän meinaa rakentaa lavoista sinne omat sohva alueet. Niistä lisää siis myöhemmin. ;) Kalusteiden valkoinen väri mietitytti alkuun, mutta en vain päässyt yli siitä miten kauniit kalusteet ovat ja nimenomaan tuolla valkoisella kuosilla. Onnekseni kangas on osoittautunut erittäin kestäväksi ja siitä on hyvin pystynyt pyyhkimään liat joilta lasten kanssa ei voi välttyä.

Monet päivät ollaan jo ehditty köllöttelemään terassilla ja olisin luullut, että ruokapöydän käyttö jäisi minimiin, mutta ei oikeastaan. Aina kun syödään, katetaan pöytä ja sitten taas lukeminen & hengaaminen tapahtuu sohvilla. Eilen juuri istuttiin Ainon kanssa iltamyöhään sohvilla, juotiin teetä ja napsittiin sipsejä. Ihana lämpimiä kesäiltoja meillä on ollut jo näin alkukesällä.

Tykkäättekö te viettää aikaa ulkona? Mielestäni melkeinpä parhaita on lämpimät kesäillat ja yöt joita toivon vielä tälle kesälle. Olisi ihanaa nauttia iltaa pihalla, grillailla ja köllötellä vilttien alla. Aaah kesä!

Mulla on teille -10% alekoodi: saraparikka ja se on voimassa 17.6. – 27.6 Veke.fi. Tuon kymmenen prossan alen voi yhdistää muihin Veken tarjouksiin ja siellähän on mielettömiä aleja, joten kandee tsekkailla. :)

Me saadaan Mikko tänään kotiin. <3<3<3<3<3 Kyllä on ollut ikävä! Ihanaa sunnuntaita! <3Sara

Lue myös