Yleinen

lace shirt

25.11.2014 Teksti: Sara Parikka

Kommentit (11)

Hali <3

Moikka katoin just salkkareiden sivuilta kivan videon jossa sulle värjättiin pinkit hiukset. (Sopi muuten tosi hyvin) Tästä tuli mieleen voisitsä tehä jonkun postauksen noista sun hiuksista ja värjäyksistä ja hoidosta. Ois hauska nähä semmosii kuvii jos on monenlaisia hiusvärejä mitä sulla on ollut :)

Ois kans kiva jos tekisit salkkareista, Nightmare leffoista ja ylipäätään näyttelemisestä postauksen ja semmosii behind the scenes kuvii :)

Heippa :) Joo tollasen hiuspostauksen voisin tehdä joku päivä! ja kiertueesta tulossa varmati jotain pientä postausta :)

Hei Sara, oli kiva nähä tänään ja halata sua <3 Toivottavasti pidit mun lahjasta (siis siitä kirjekuoresta ja olisin onnellinen jos vastaisit siihen, mutta oon kyllä onnellinen jo siitä että sain nähä sut livenä ja halata sua <3). Sun postaukset on aivan upeita, sun vaatteet on ihania joka kerta, oot aina niin ihana <3
PS: toivottavasti nähään vielä joskus <3 !

xoxo: Julia =) <3

Voi Kiitos <3 Kyllä mä vastaan ;) hali!

Moi!
En yleensä lue paljon blogeja, mutta tää blogi herätti mun mielenkiinnon runsaiden kuvien ja sopivanmittaisten tekstien takia. On myös kiva, että kirjoitat niin usein. Olisi mukava lukea, miten koristelet kotiasi jouluna ja leivotko jotain jouluksi itse. Onko sinulla muuten Pinterest? Itse olen tykästynyt siihen täysin. Se on niin helppo tapa laittaa muistiin kaikenlaisia inspiraatioita. :)

Ai vitsit, kiva kuulla :) siis en tajuu miten mulla ei oo pinterestiä :D käyn usein vielä googlettelemassa kaikkia pinterest juttuja.. pitää kyllä ehdottomasti hommata! Joo voisin tehdä tolllasen spessu joulupostauksen!

Heippa! Toi takki on niin kiva, en oo itse vieläkään löytänyt sopivaa talvitakkia tulee vähän kiire!
Mihin aikaan muuten ootte tortaina vantaalla? :)

Kiitos, tää on jo monta vuotta vanha! klo17. ;)

sulla on tosi ihana tyyli <3

Kiitos :)

Hali <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *