me

maanantain aatokset

5.2.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! <3 Meillä jatkuu tyttöjen kanssa viikonloppu, kun vietetään tämä päivä vielä yhdessä. Viime viikolla tytöt olivat ensimmäistä kertaa viisi päivää päiväkodissa ja nyt tällä viikolla palataan kolmeen tuttuun päivään. Käytiin aamulla asiolla, ulkoilemassa ja nyt he ovat päikkäreillä.. Tai taitaa tuolta kuulua toisen juttelua. :D Unien jälkeen mennään moikkaamaan meidän kavereita ja illasta valmistaudutaan tulevaan viikkoon. Perus kauraa siis täällä. :) Tuo aurinko antaa ihan älyttömästi energiaa ja laulettiin täyttä kurkkua tänään autossa ”keltainen, ihana aurinko”.. Taitaa olla pikku2 tuo sävelmä. :)

Hei monet teistä kyseli (eilisen postauksen tämä yhteydessä mainitsin asiasta), että minkä Detox kuurin pidän ja halusi kuulla lisätietoja. Mulla on siis tämän viikon kokeilussa Petra Korpi – Hearbeats Detox. Löytyy täältä! Sain vinkin tähän Essin instagramista. Terkut ja kiitokset sinne! :) Vaikuttaa kyllä tosi kivalta. En ole aikaisemmin pitänyt kunnon Detox kuuria, mutta lyhyistä paastoista on kokemusta. Pelottomasti nappasin kiinni haasteeseen ja hei tosiaan tämähän kestää viisi päivää, joten sen jaksaa kyllä vaikka päällä seisten, eikö?? :D Katotaan mun mietteet ke-to :D haha! Mutta tosiaan tarkoituksena ei ole laihtua tai pudottaa painoa, vaan saada energiaa ja kaikki moskat kropasta pois. Tuntuu että tuo ”syön terveellisesti” ei ole minun kohdalla vaan ottanut tuulta alleen.

Nämä kuvat napattiin viikonloppuna, kun oltiin menossa luistelemaan. Paksut neuleet, pipot ja lämpöinen takki ovat parhautta. Tärkeää on myös pitää jalat lämpimänä, koska sieltä kylmyys nousee tosi nopeasti muualle kroppaan. Ihanaa kun tuo lumi tuli jäädäkseen. Nyt kyllä nautitaan näistä raikkaista pakkaspäivistä. Terkkuja sinne ja mukavaa uutta viikkoa <3!

<3Sara

 

 

kengät / Helly Hansen*

farkut & t-paita & takki / NA-KD*

neule / ginatricot / Polhem*

pipo / Vaiko*

*saatu

Kommentit (5)

Postaukaet on sinulla parhaita.

Oisko mahollista saada kokonaista postausta sun detox kuurista? :) vaikka semmone ns päiväkirja tyyppinen et mitä syöt juot sen aikana

Moi ja kivaa maanantai-iltaa1
Niin ihania kuvia <3

Tosi kivasti sopii sulle toi huulipunan sävy :) Ihanaa viikkoa sinne <3

Ihanaa viikkoa Sara!<3

Postaukaet on sinulla parhaita.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *