Yleinen

random stuff

28.1.2016 Teksti: Sara Parikka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä taas faktoja musta.. Kaikkea tärkeää ja nimenomaan ei tärkeää. Asioita joita parhaat ystävänikään ei välttämättä tiedä. Niitä turhia, pikku juttuja.. <3Sara

En kestä ihmisiä jotka sanoo lannistavia asioita. Jonkun lannistavan lauseen tai negatiivisen kommentin. MIKSI oi miksi? En ainakaan ite halua kuulla kenenkään negatiivista mielipidettä. Tosin luulen, että ihminen ei välttämättä edes tajua olevansa negatiivinen.. vaan sanoo mitä sylki suuhun tuo.

En oo melkeinpä koskaan kipeä. Raskausaikana olin muutaman kerran kipeänä ja se oli outoa. Mulla ei myöskään nouse kuumetta ikinä.. (en edes muista koska viimeksi)

Oon ollut maailman laiskin kuvien paperiversioiden suhteen. Tyhjiä kuvakirjoja jo löytyy, mutta ”kuvajono” on kasvanut aivan liian suureksi. Pitäisi ottaa projekti haltuun äippälomalla.

Kevät on lempi vuodenaikani. Silloin on niin ihana tunnelma, tuoksu ja luonto kauneimmillaan.

Tykkään saunassa kovista löylyistä. Pieni lämmittely alkaa vaan ärsyttämään ja ahdistamaan. Kunnon löylyt tai sitten mielummin ei saunaa.

Olen lämminverinen tyyppi. Ennemmin hikoonnun kun palelen. Tykkään nukkua reippaasti viileässä säässä. Ajatus lämpimästä/kuumasta makuuhuoneesta saa karvat pystyyn. On ihanaa käpertyä viileyttä pakoon peiton alle. 

En tykkää kuunnella mulle tuntematonta musiikkia kovaa.. Tuttuja kappaleita voin huoletta luukuttaa, mutta uutta musiikkia tykkään kuunnella pienemmällä volyymilla.

Käytöstavat ovat yksi tärkeimmistä asioista mitä haluan opettaa tyttärilllemme. Kiitos, anteeksi, saisinko jne ovat itselle todella tärkeitä sanoja. 

Rakastan ukonilmaa.. En osaa selittää sitä, mutta ukkonen on mielestäni todella kiehtova. 

Mun täytyy syödä säännöllisesti (onneksi ei kuitenkaan NIIN säännöllisesti kuin raskausaikana), jotta olo pysyy hyvänä. Liian pitkä tauko ruokailujen välissä saa mut kärttyisäksi ja heikoksi. 

En ole ikinä elänyt 8-4 arkea. Aloitin niin nuorena näyttelijän työt, että aikatauluni eivät ole koskaan olleet säännölliset. Rakastan sitä!

Sydämeni sulaa, kun näen tyttäreni yhdessä. Yksi päivä näin, kun Matilda loruili vauvan käteen ”Hiiri keittää hilloa…” hänen köllötellessä sitterissä. Matilda myös yritti leikkiä duploilla pikkusiskon kanssa..

Tykkään kerätä tietoa mulle tärkeistä/ajankohtaisita asioista. Tiedonkeruu on mukavaa ja koen että se auttaa päätösten teossa. Tällä hetkellä pohditaan josko Lilalle tehtäisiin sterilisaatio.. Siitä olen nyt lukenut aika paljon. Täytyy vielä kysyä lääkärin mielipide.

Oon kotikissa. Mikään paikka ei ole niin kuin koti.. Maailman paras paikka..<3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA