fashion

tämän hetken parhautta

26.9.2018 Teksti: Sara Parikka

Ohjelma / Suomen kaunein koti. <3 Aivan ihana hyvän mielen ohjelma ja samalla utelias puoleni pääsee kurkkimaan toisten koteihin.. :D Hihii! Katsomosta löytyy uutta kautta kolme jaksoa ja tänään illalla tulee neljäs.

Retkeilypaikka / Porkkalanniemi. Käytiin viime sunnuntaina kaveriperheen kanssa Porkkalanniemessä ja rakastuttiin paikkaan täysin. Olen käynyt kouluni Kirkkonummella, joten olin ihan varma että paikka herättäisi muistoja pintaan. Ajattelin aluksi, että en ole koskaan käynyt Porkkalanniemessä, mutta sitten kun aloin kaivelemaan vanhoja muistoja, niin kyllähän siellä on tullut käytyä. :) Ajateltiin mennä heti ensi viikonlopulla uudestaan!

Musiikki / Olen kuunnellut suht vähän musiikkia viime viikkoina, mutta Birdy on mieleeni ja Sanni jonka Hartsu lähestyyyyy!! :)

Podcast / Tähän varmaan pitäisi sanoa Papupata ja se tietty onkin lempparini, mutta tässä kuussa olen kuunnellut paljon englanninkielisiä podcasteja ja listaan tähän suosikki jaksoni.

The Goop Podcast / Gwyneth x Sarah Jessica: On Heartbreak, Business, Books, and Reality TV / täällä

The Good Podcast / Gwyneth x Oprah: Power, Perception & Soul Purpose / täällä

From The Heart: Conversations with Yoga Girl / Using Hardships To Fuel Your Fire with Isabella Löwengrip / täällä

Oprah´s SuperSoul Conversations / Amy Schumer: A Modern-Day Warrior Woman / täällä

Paras makea resepti / Ehdottomasti tämä omenapiirakka. Ajattelin, että teen pellillisen omppupiirakkaa ja kaupassa selasin reseptejä. Tätä varten ei tarvinnut ostaan mitään, kun kaikki löytyi kotoa. Todella hyvää tuli!

Paras suolainen resepti / Kurpitsakeitto. Teen ohjeen tämän mukaan, mutta jätän tuon lakritsiosuuden pois. :) Tästä keitosta Matilda tykkää myös ihan hirveästi ja nimenomaan niin, että päälle ripotellaan fetaa ja krutonkeja.

Vaatteet / Suosikkina tällä hetkellä on neuleet ja kerrospukeutuminen. Ostin myös uudet Doc Martens kengät joita olen ihaillut jo pitkään (tulossa kuvia pian missä myös ne näkyy). Mulla on tainnut olla viimeksi maiharit Matildan pikkuvauva-aikana ja käytin ne totaalisen puhki parissa-kolmessa vuodessa. Nyt päätin satsata uusiin ja hyvä niin, koska ne ovat asuneet ostosta lähtien jaloissani. :)

Juotava / Tykkään edelleen juoda kahvini kauramaidolla ja niin, että maito vaahdotetaan. :) Toinen suosikki juoma on mehu josta löytyy porkkanaa ja inkivääriä. Jos kotoa ei löydy mehustinta (meillä ei oo) tällaisen juoman voi ostaa esim Jungle Juice Bar:ista nimellä O.C. DETOX.

Oho, tulipas paljon linkkejä sinne ja tänne. :D Toivottavasti sieltä löytyy myös teille mieluisia uusia tuttavuuksia. :) Mä lähden nyt Salkkareiden studiolle starttailemaan päivää. Tänään ulkokuvauksia koko päivä ja luulen, että vedän ensimmäistä kertaa merinovillat päälle. Aurinkoa! <3Sara

vaatteet / Indiska / saatu

kengät / Timberland / saatu