koti

tavallinen lauantai

7.4.2018 Teksti: Sara Parikka

*postauksen linkit ovat kaupallisia

Moikka! Tämä viikonloppu on paras, koska mitään kummempaa tekemistä ei ole ja saadaan koko perhe olla yhdessä. Ollaan syöty hyvin ja ulkoiltu muutamaan otteeseen.. Piirretty sekä pelattu kimbleä. Huomenna on sama suunnitelma!

Olen tehnyt viime viikolla moneen otteeseen aivan ihanaa nuudeliwokkia, joten jaan sen tähän. Kuvissa näkyy sama paistos!

Nuudeliwokki

2 pussia nuudelia / käytä mausteet maun mukaan

1 sipuli 

1 nippu parsaa

yksi purkki maissia / käytin go green, toki voi käyttää pakasteesta myös :)

1 paketti salaattikuutio juustoa öljyineen / esim tämä 

muutama kourallinen cashew pähkinöitä 

Keitä nuudelit ja parsa. Kuulota sipuli ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Todella nopeaa ja maistuvaa. Molemmat tytöt antoivat ihanasti kiitosta tästä ruuasta. :) Ensi kerralla meinaan koklata tämän wokin, niin että vaihdan salaattikuutiot halloumiin. 

 

Alla sekalaisia kuvia päivästä. :) Tämän postauksen alle voi myös laittaa kysymyksiä (ihan mitä mieleen juolahtaa, saa olla randomia ;)..) ja kasaan niistä pian ”sinä kysyt, minä vastaan” henkisen postauksen. :)

Nyt tämän sekalaisen postauksen saattelemana toivotan ihanaa illan jatkoa! Mä sain juuri minit nukkumaan ja Mikko saapuu kohta Siipiweikoista kotiin.. Hänellä on vähän tuomista mukana, NAMI. :D! <3Sara

ps. Sain aivan ihanan yllätyksen lemppariltani, eli i Deal Of Swedeniltä, nimittäin uusia kuoria. Mun lemppariksi (jos on pakko valita) valikoituu tuo sininen, Mikko tykkäsi eniten marmorista ja tytöt kukkakuosista. :D Hyvin meillä jakaantuu maku. PARIKKA20 koodilla saa -20% i Deal Of Swedenin sivuilta, jos haluat käydä kurkkimassa.. ;)