loma

täydellinen -extempore- päivä

6.6.2019 Teksti: Sara Parikka

Moiiii! Täällä ollaan ihan lomatunnelmissa. Oon oikeasti aika iloinen siitä, että miten meidän loma on startannut. Meillä oli nimittäin vähän tahmea alku ja tuntui, että se lomamoodi ei vain tule sieltä. Tehdään molemmat yrittäjänä töitä, joten töiden sekalaisuus tuo oman haasteensa. Ei olla kumpikaan täysin lomalla, koska toistaiseksi on tuntunut paremmalta sumplia aikatauluja. :) Tytöt jäivät yli 2kk lomalle ja tuntuu, että heilläkin oli alkuun hieman jännitystä ja kaikki tunteet laukesi, kun loma alkoi. Nyt alkaa jo rytmi löytymään ja ihana rentous on saapunut. Tuntuu myös, että lapset ovat sen ikäisiä, että kaikki extempore jutut on mieluisia ja mahdollisia.

Eilen oli tähän asti kesän ihanin päivä. Herättiin kasin maissa, syötiin aamupala ja alettiin kasaamaan piknik kamppeita. Suunnattiin kulosaareen puistoon, kävelylle ja piknikille. Keksittiin lennosta, että mitä jos päivä jatkuisi vielä Korkeasaareen, kun olimme ihan siellä huudeilla. Onneksi menimme! Korkeasaaressa oli todella vähän ihmisiä ja kiertelimme siellä monta tuntia. Lapset oli aivan fiilareissa!

Juhannusviikolle ollaan suunniteltu neljän päivän matkaa kotimaassa. Vaihdetaan päivittäin kaupunkia ja yhdistetään erilaisia retkiä reissulle. Lapset laskevat öitä lähtöön ja me ollaan innoissaan, että vihdoin järkättiin paljon puhuttu kotimaan matka. Kuvailen teille reissun päältä, vinkkailen hyvistä/ei niin hyvistä majoituksista sekä ruokapaikoista ja jaan tunnelmia. :) Aurinkoista päivää! Lämpöä meiltä ei nyt ainakaan puutu ;)!  <3Sara

tyttöjen vaatteet / polarn o pyret*

tyttöjen kengät / kangaroo*

mekko / zara

kengät / toms

aurinkolasit / rayban*

*saatu

 

Lue myös

Suosittelemme