me

teddytakki

7.3.2018 Teksti: Sara Parikka

Helou! Kiitos vielä äärettömän paljon kaikista synttärionnitteluista. Ne lämmittivät mieltä <3 Lauantaina vietettiin Mikon kanssa mun synttäreitä ja nämä kuvat napattiin silloin. Käytiin Farangissa syömässä, NAMI, voin vain suositella. En ole koskaan aiemmin käynyt siellä ja otin Mikon suosittelemana Farang maistelumenun. Masu täyttyi taivaallisista mauista ja raflan miljöö oli mukavan rento.

Tilasin tämän marjapuuron värisen teddytakin, kun olin ihaillut teddytakkia jo pidemmän aikaa ja tämä ihanuus osui silmiin. :) Kevät fiilis on huipussaan, mutta yritän nyt malttaa mieleni ja pukeutua lämpimästi. Viime keväänä taisi nimittäin käydä niin, että vilustuin kun lähdin liian kevyissä vaatteissa liikenteeseen. Tuo lämmittävä aurinko saa mut ajattelemaan, että olisi paljon lämpimämpää kuin oikeastaan on, joten pipo päässä vedetään vielä plussa keleihin saakka.

Lähdin tänään aamulla kuuden jälkeen töihin ja palasin aamupäivästä kotiin. Mikko puolestaan lähti juuri töihin ja laitoin tytöt päikkäreille. :) Nyt kahvia ja joku telkkariohjelma! Ihanaa keskiviikkoa!! <3Sara

kengät / Flatterd*

sukat / Lindex

housut / JC Jumbo*

paita / NA-KD*

neuletakki / Cubus / Polhem*

takki / MSCH copenhagen / NA-KD*

laukku / Louis Vuitton

*saatu