loma

Terkut joulun jälkeen!

26.12.2018 Teksti: Sara Parikka

Moii! <3 Onko teillä ollut mukava joulu?

Meillä on ollut super leppoisaa ja ihanaa. Ollaan syöty hyvin (siis herranjestas.. Oon syönyt konvehteja varmaan seuraavankin joulun edestä :D), leikitty lasten kanssa ja nähty lähimmäisiä. Parasta on ollut lasten ilo ja se kuinka he ovat nauttineet yhdessä olosta. Illat ovat venyneet myös lapsilla (tänään 21.40 nukkumaan, normisti meillä 19.30-20.00 :)) ja ihanaa kun saadaan vielä jatkaa talvilomaa. :)

Meillä juhlat sen kun jatkuu, sillä Mimosa täyttää huomenna 3-vuotta ja viedään hänet ensimmäistä kertaa elokuviin. Onneli, Anneli ja nukutuskello leffaa on odotettu meillä todella kovasti ja huomenna vihdoin päästään elokuvateatteriin koko perheen voimin. Mimosan synttärijuhlien jälkeen onkin sitten uusivuosi ja vähän pallottelen sen suhteen millä teemalla järkkäisin uv-juhlat. Saamme kaveriperheen meille ja oon miettinyt Meksiko-teemaa, eli nachopeltiä & mansikka margaritaa.. Tai sitten voisi mennä sillä perinteisellä nakki, lihapulla ja itse tehty perunasalaatti kombolla.. Mitä sanotte, kumpi kuulostaa paremmalta? :)

Nyt meen lukemaan ja vastaamaan teidän kommentteihin. Kollaasit puhelimen kuvista viime päivien ajalta. Ihanaa iltaa! <3Sara