Yleinen

Hippie

21.10.2014 Teksti: Sara Parikka

Huomenta!

Tässä kuvia eiliseltä.. laitoin kuvakokoa nyt pienemmäksi, jotta hahmottuu asut paremmin (postausten ensimmäinen kuva tulee olemaan ainakin toistaiseksi iso). Onko parempi, vai tykkäsittekö isoista enemmän? Oon yrittänyt pähkäillä kuvien suhteen ja palautetta on myös tullut, hyvä niin. Tänään mennään mun äidin luokse syömään ja rentoutumaan illaksi. Mitä teillä on suunnitelmissa? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentit (18)

kuulostaapas kivalta :) ihana juttu kun on blogeja!

ihana asu ja oon koulus ku syysloma loppus, ihanaa päivää sulle Sara! <3
<3:lla Daniela

kiitos <3 ja samoin sulle Daniela :)

Itse vietän syyslomaa koulusta ja mikäs sen parempaa kuin aloittaa rento aamu kahvikupin ja blogisi kanssa :) Joka päivä käyn täällä kurkkaamassa ja voi, että miten inspiroiva blogisi ja sinä olet! Lämpöä syksyysi, pus<3

..ja hei kivaa syyslomaa!! :)

ihana kuulla <3 kiitos palautteesta, kylläpä tuli hymy huulille :)

Ehdottomasti pienemmät kuvat parempia! Tulee selkeämpi vaikutelma ja paljon helpompi lukea eikä hitaan netin kanssa lukemisesta tule mahdotonta. Suosittelisin, että kaikki kuvat saman stardardikoon mukaan, ettei sekalaisesti eri kokoista, näin vaikutelma on tyylikkäämpi eikä sekasoppa :)

joo näin se on :) kiitos viestistä! Hittolainen kun toi ensimmäinen kuva on synkassa etusivuun ja siksi tuottaa haasteita. Mutta toivotaan, että saadaan pian kuvakoot skulaamaan! Varsinkin asu- ja sisustuskuvissa on kiva nähdä koko kuva yhdellä silmäyksellä :) Kivaa päivää!!

Nyt on tosi hyvä! :)
Mukavaa päivää! Minä suuntaan lasten kanssa ystävän luo leikkimään :)

Jee! Kivaa päivää sinne kans :) ihanan oloinen blogi sulla!!

Voi kiitos paljon :) blogia on tullu kirjoitettua pian 3 vuotta. Aika tärkeä paikka ja harrastus siitä on muodostunut :) Ja saanut vuosien varrella ihania ystäviä sen kautta.

kuulostaapas kivalta :) ihana juttu kun on blogeja!

Sanoisin kanssa jotta pienempiä kuvia. Sivut on todella raskaat ja hitaat isoja kuvia ladatessa. Ja miellyttävämpi nähdä koko kuva kerralla, kuin rullata eestaas :) Mielenkiinnolla seuraan blogiasi :)

Totta! :) juurikin näin :)

Moi Sara! Me mennään tänään mun uso vanhempien kanssa teatteriin :)

oi kivaa!! :)

Moi! Tosi kivat sivut sulla, ilo seurata elämääsi tämän kautta. Kuvat ovat hyviä ja laadukkaita, mutta ainakin minulla sivusi latautuvat todella hitaasti kuvien koon vuoksi. Luettavuus voisi helpottua jos yläkuvakin olisi hieman pienempi :) mulla illan ohjelmana on koulujuttuja sekä urheilutreenit. Kivaa iltaa!

kiva kuulla :) joo kuvakoissa on vielä ongelmia, mutta toivottavasti saadaan pian homma korjattua! kivaa iltaa sinnekin<3

Oisko sulla vinkkejä mitä vois tehä ku mul on kipee olo? Eikä oo oikeen mitään tekemist? Käviks kattoos sitä mun blogii? Mitäs tykkäsit? Toivottavasti pääsen huomen kouluun ettei tulis poissaoloo mut laita vaa noit pienikokosempii kuvii ku ne näyttää paremmilt (:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *