ootd

tiistain kuulumiset

13.8.2019 Teksti: Sara Parikka

Helouuu! Mitä teille kuuluu?

Tänään ollaan tehty asuntoon liittyviä asioita ja listattu kaikkea mahdollista –to do listalle. Välillä meinaa tulla hiki, mutta parasta on kun ryhtyy vaan hommiin. Mikolla alkaa ensi viikolla kuvaukset, joten nyt kannattaa tehdä vielä kaikki mahdollinen mihin kaipailen hänen apua. Oon alkanut tehdä päivän –to do listoja ja se on auttanut paljon. Eli listaan ne asiat mitkä on saatava tehtyä juuri tänään. Silloin tulee keskityttyä oleelliseen ja mitään seuraavan viikon hommaa ei ala säätämään kesken kaiken. :D Miten te hallitsette liikkuvia osia?

Tänään tuli myös uusi Papupata podcastin jakso ja aiheena on konfliktit parisuhteessa. Jakso on yksi omista suosikeista tähän saakka. Meillä oli niin rento ja mukava tunnelma studiossa, vaikka aihe itsessään olikin astetta tulisempi. Löydät jakson täältä ja myös Acastin, Spotifyn + iphonen oman podcast sovelluksen kautta.

Tuli muuten hirvee himo tiikerikakkuun. :D Itse tehdyt kuivakakut on niin hyviä! Ehkäpä leivotaan tänään illalla tyttöjen kanssa. Lupasin kyllä mennä kaverin kanssa jumpalle, mutta sittenhän on hyvä syy sen jälkeen herkutella. Kivaa tiistaita! <3Sara

housut / Kappahl*

neule / nakd*

laukku / louis vuitton

kengät / nike*

kello / Polar*

korut / &other stories

*saatu

Lue myös

Suosittelemme