decoration

TJ 1

20.11.2018 Teksti: Sara Parikka

Moi <3 Siis voitteko kuvitella, että mun täällä kyllästymiseen saakka jankattu -hasardi työvaihe- on huomisen jälkeen ohi!!! Siihen loppuu mun osalta Salkkareiden kausi ja näin ollen aikaa jää kaikkeen mahdolliseen muuhun. Kuvauksista ei voi olla noin vain pois, enkä ole itseasiassa kertaakaan ollut saikulla tämän 11 vuoden aikana. Olen todella tunnollinen ja työorjentoitunut, joten pikkulapsiarjessa tämä aiheuttaa välillä stressiä. Toki asiat menee aina tärkeysjärjestyksessä ja ei siinä olisi kahta sanaakaan jos pitäisi jäädä kotiin hoitamaan kipeää lasta. <3 Näin ei ole kuitenkaan onneksemme käynyt ja saimme tämän kauden kunnialla purkkiin. Nyt ehdin keskittymään muihin töihin ja olla enemmän KOTONA. <3 Joululomaan on vielä matkaa, mutta tahti rauhoittuu ja pääsen viettämään enemmän päiviä meikittä & verkkareissa!

Ollaan usein äidin kanssa puhuttu, kuinka ollaan loppupeleissä kotihiiriä.. Vaikka molemmat ollaan sosiaalisia ja tykätään nähdä ihmisiä, niin mikään ei voita omaa kotia. Varsinkin tähän vuoden aikaan oma koti tuntuu ihan parhaalta.

Kuvauskausi on usein tiivistunnelmainen ja kohtauksia/jaksoja tehdään paljon lyhyessä ajassa. Se tuo omat haasteet aikatauluttamiseen. Tietty voisin keskittyä vain kuvauksiin ja näin ollen arki olisi helpompaa, mutta veri vetää muualle niin paljon, että en malta. Onneksi ei tarvitse valita yhtä juttua. Monipuolisuus on työssäni mieletön rikkaus, vaikka se aiheuttaakin usein pienen kaaoksen pään sisällä. :D

Matilda&Mimosa jää nyt joulukuusta alkaen taas 1-2pv viikosta kotiin, mistä olen äärimmäisen onnellinen. Mietin tätä suht kauan ja tunsin sydämessä sen, että jos siihen vain on mahdollisuus niin haluan olla lasten kanssa enemmän. Matilda aloittaa eskarin reilu puolen toista vuoden päästä ja sen jälkeen ei vapaapäiviä pidetä noin vain viikottain. Nyt siihen on vielä mahdollisuus ja haluan käyttää sen. Tytöt ovat olleet tästä erityisen innoissaan ja ollaan mietitty, että voitaisiin treffailla kavereita, käydä uimassa, leikkiä kotona tuona arkivapaana. Minun täytyy vain keskittyä siihen, että käytän tuon päivän lasten kanssa olemiseen, eikä niin että istun koneella ja he katsovat piirrettyjä.. Siinä koko pointti paljon odotetusta arkivapaasta kärsisi suuresti! Miten te vietätte arkivapaat, jos sellaisia on?

Iltapalana mulla on täällä (kuten viime viikolla kolme kertaa :D) baagelia paistettuna leivänpaahtimessa, tuorejuustolevitettä (Philadelphia) ja muutama siivu avokadoa.

Leppoisaa iltaa! Odotetaanko siellä jo joululomaa? <3Sara