työelämä

työpäivä mun kanssa x 2

7.5.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Alla mun kaksi työpäivää, jotka on keskenään aika erilaiset. Mailin ääressä tulee vietettyä paljon aikaa, kun siellä tapahtuu töiden buukkaus, suunnittelu, tarkemmat infot jne. Usein mailit ovat aika nopeita näpyttelyjä ja joskus taas ne vaatii enemmän aikaa. Pääosin kirjoitan koneella, mutta puhelimella pystyn myös hoitamaan lähestulkoon kaikki työasiat. Tänään lähden kuvauksiin koko päiväksi, joten erilainen päivä taas tiedossa. Alla näkyy viime perjantai, joka oli aika peruspäivä liikkeellä ja maanantai edustaa normi kotitoimistopäivää. :) Ainoa mikä päivistä puuttuu, on kaupallisen postauksen julkaisu. Lähestulkoon viikottain mulla on kaupallisia kamppiksia joko IG:ssä, blogissa tai Papupadan puolella ja kaikki kamppiksiin liittyvä vaatii toki tarkkuutta.

Perjantai / 03.05 /

08.00-10.00 / Keittiömaailman tapahtuma Tammistossa, jonne halusin ehdottomasti mennä. Olin varannut matkustamiseen enemmän aikaa, joten olin perillä 20min aikaisemmin. Avasin läppärin autossa ja tein aamun ekat mailinvaihdot autosta.. :D Ihan perus mulle! Siirryin ennen yhdeksää Keittiömaailmaan sisälle tutustumaan ihmisiin ja syömään aamupalaa. Täytyy sanoa, että kaikki pressitapahtumat ovat tarjoiluiden puolesta ihan huippu luokkaa. Tutustuin myymälään, sekä pohdin voisiko tuleva keittiömme tulla Keittiömaailmalta. Mielettömän inspiroiva aamu!

10.00-12.00 / Tsekkasin autossa mailit ja lähdin ajamaan keskustaan. Kävin kahdessa pr-toimistossa ja juttelin ihanien mimmien kanssa sekä nappasin testiin muutamia uutuuksia. Siirryin kahvilaan tekemään töitä. Kuuntelin myös pitkin päivää podcasteja (kuten lähestulkoon joka työpäivä). Koen podit hyväksi tavaksi pysyä perillä asioissa ja se korvaa osaltaan blogien lukemisen, joka on jäänyt vähemmälle.

12.00-13.00 / Otin kahvilassa lasin appelsiinimehua ja muokkasin kasan kuvia sekä asetin ne oikeaan kokoon. Kasasin datan edellisviikon kamppiksesta ja lähetin tiedot asiakkaalle. Kirjoitin tälle postaukselle, jota nyt luet, raamit. :D Sitten kirjoitin tämän postauksen valmiiksi ja laitoin julkaisuun.

13.00-15.00 / Menin Otavan kirjojen järjestämälle lounaalle Kämp Galleriaan, jossa pääsimme tutustumaan Calmilla Läckbergiin ja hänen uutuusromaaniin. Oli mielettömän insprioiva lounas ja ihana viikonlopun aloitus. Kuten kirjoitin viime viikolla (tämä) niin käyn tosi valitusti tilaisuuksissa ja pyrin aina miettimään tarkkaa minne on oleellista mennä. Samalla on toki ihanaa käydä tapahtumissa, jotka kiinnostavat ja innostavat. Tämä oli sellainen!

15.00-17.00 / Hain tytöt kotiin paluumatkalla, mutta jatkoin kotona vielä hetken hommia. Vastailin viesteihin ja yritin saada kaiken oleellisen kasaan viikonloppua varten. Viestittelin myös lukijoiden/seuraajien kanssa sekä vastasin Whatsupin viestiketjuihin.

 • Saapuneet mailit / 17
 • Lähetetyt mailit / 6
 • Puhelut / Mikko x 2 (lähinnä käytiin läpi akuutteja rakennuskuulumisia)
 • Postaukset / IG-story x 16  / 1 IG kuva / 1 blogipostaus
 • Podcastien kuuntelu / 5 (Pääskysaari & Perho, Perjantain parhaat, Ei saa peittää, Tuplakääk)
 • Lukuisia viestejä whatsupin kautta liittyen töihin.

Maanantai / 07.05 /

08.00-10.00 / Avasin koneen ja aloin purkaa maileja. Perjantain ja viikonlopun aikana tuli monta tärkeää viestiä ja aloin käymään niitä läpi. Vastasin sunnuntaina muutamaan kiireelliseen mailiin, mutta muuten oli lähestulkoon koko viikonlopun tekemättä töitä. Muutama tarjouspyyntö, osa kamppiksista on alkuvaiheessa, osa toteutusvaiheessa ja osa jo toteutettu. Kaikki infot, datat ja postausten läpikäymistä.

10.00-12.00 / Säädin rakennuslupahakemukseen liittyviä asioita ja itkukin pääsi. Koko projekti on vienyt luvattoman paljon myös työaikaa tänä vuonna. Tsekkasin tulevat kamppikset ja hahmottelin minä päivänä tapahtuu mitäkin. Kirjoitin ja kuvasin postauksen loppuviikolle liittyen ihonhoitoon.

12.00-15.00 / Kirjoitin ja julkaisin tämän postauksen. Rakastan kirjoittaa blogia samana päivänä ja samana hetkenä, joten siitäkin syystä tekstini on usein poukkoilevaa ja kirjoitusvirheitä vilisee. Jotenkin mulle on luontevaa pitää tämä mahdollisimman ei tuotettuna. Toki välillä kirjoitan valmiiksi jotain sellaisia postauksia missä sen hetkiset mietteet ei ole olennaisia.

16.00 / Vein Matildan uimakouluun ja näpyttelin uimakoulun aikana swipe up postaukset IG-stooriin. IG stooreilla on itseasiassa yllättävän iso vaikutus blogin lukijamääriin. :)

20.00-21.00 / Podcastin tsekkaus seuraavalle päivälle. Johannan kanssa viestittely ja jakson nimen + kuvauksen kirjaaminen. On muuten erityisen kiinnostava jakso. Kandee tsekkaa! ;)

 • Saapuneet mailit / 13
 • Lähetetyt mailit / 19 (+3 viestiä rakennusprojektiin liittyen)
 • Puhelut / –
 • Postaukset / IG-story x 12  /  IG kuva / blogipostaus x 2
 • Podcastien kuuntelu / 4 (Metti & Hanna, Mitä vielä Ronja Salmi, kuuntelin meidän podcast jakson ennakkoon, Dynastian aamun parhaat.)
 • Lukuisia viestejä whatsupin kautta liittyen töihin.

Miltä päivät vaikuttaa? Onko sellaiset kuin ajattelitte vai jotenkin erilaiset? Hei aurinkoa päivään! <3Sara

farkut / hm

kengät / flatterd*

t-paita / hm

kimono / nakd*

laukku / louis vuitton

*saatu