decoration

tyttöjen makkari

14.1.2018 Teksti: Sara Parikka

Hello! Nyt kuvia paljon toivotusta aiheesta, elikkäs neitien makkarista. Molemmat tytöt nukkuu meidän viereisessä huoneessa ja kerrossänky toimii hyvin. Nukkuminen sujuu muutenkin molemmilla ja yöheräämisiä on harvoin. Matildan ensimmäinen huone oli mustavalkoinen ja vaikka tykkäsin siitä todella paljon, niin halusin toteuttaa ”vaaleanpunaisen unelman” tähän kotiin. :D Ajattelin, että nyt jos koskaan kun on kaksi pientä tyttöä jotka vielä itse rakastavat kyseistä väriä. Voi olla, että kesällä vaihdetaan huoneita päikseen, niin että tytöt saavat isomman huoneen ja me puolestaan saadaan kulku tuonne 20 neliöiselle kattoterdelle. Viime kesänä oli niin kurjat ja viileät säät, että meillä jäi koko partsi sisustamatta (..ja eipä olla käytetty sitä yhtään :/). Siellä ei ole korituolia lukuunottamatta mitään. Jos vaihdetaan huoneita niin tapetit saa lähteä (jep, en ehkä halua niitä omaan makkariin ;D) ja pitää muutenkin miettiä tarkkaan kaikki toimivuus asiat, kuten vaatteiden säilytys.

Heräsin tänään tyttöjen kanssa jo kuudelta, joten luulen että käytän tämän päikkäriajan lepäämiseen. Iltapäivällä päästään tapaamaan ystäviemme pientä vauvaa. <3 Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara

tapetti / bauhaus

kerrossänky / vekenkaluste*

matto / k-rauta

kattovalaisin / room21*

keinutuoli / artek / Äitini saanut sen 6-v lahjaksi aikoinaan, mieletön aarre<3<3<3

*saatu

Kommentit (18)

<3

Aivan ihana tuo tapetti!!

Kiitti! :)

Ihana huone tytöillä, voi <3 vitsi sun blogia on muutenkin niin kiva lukea että käyn täällä joka päivä kurkkimassa onko uutta postausta tullut ?

Kiitos, oi ihana kuulla <3<3

Voi vitsi miten kiva huone :) kyllä tuolla itsekin viihtyisi vaikka ei enää pikku tyttö ?

hehe :) joo toteutin kyllä samalla oman vaaleanpunaisen unelman :D kiitti ja ihanaa viikkoa <3

Onko tytöillä leikkihuone erikseen?Mitä huoneita teiltä löytyy ylhäältä,entä alhaalta?Olen vasta vähän aikaa lukenut blogiasi Niin talon esittely on mennyt minulta ohi.Ihanaa viikkoa teidän perheelle

Joo niillä on erikseen leikkihuone :)
Kiva kuulla, että olet lukenut blogiani <3 tervetuloa!!
Mitään tarkkaa kotiesittelyä ei ole, mutta silloin tällöin julkaisen jotain kotiin ja sisustukseen liittyviä postauksia :)
Kiitos, ihanaa viikkoa sinne myös <3

Vitsi aivan Super ihana huone teidän tytöillä! (: Ja tapetti on söpö näköinen

Oi kiitti <3

Hei!

Ihana postaus, teidän tytöillä on super nätti huone!
Onko tuo ikean stuva lelulaatikon päällä ostettu patja mistä?:)

voi kiitos :) patja on myös ikeasta :)

Ihana huone, tuo tapetti on niin söpö! Minkä ikäisinä teidän tytöt on siirtyneet nukkumaan tuohon kerrossänkyyn? :)

Kiitos <3 Mimosa siirtyi vasta nyt ennen joulua, mutta Matilda on nukkunut pitkään.. Meillä oli tarkoituksena siirtää jo tosi paljon aikaisemmin, mutta meni vähän säädöksi :D Tuo kerrossänky on siitä hyvä, että se on tosi matala 130cm ja sen voi pitää myös erillään, eli 2 pientä sänkyä :)

Kiitos vastauksesta :) Meillä on lapset samalla ikäerolla kuin teillä, ja varmasti jossain vaiheessa siirtyvät samaan huoneeseen nukkumaan. Kerrossänky olisi varmaan kätevä koska meillä on aika pienet makuuhuoneet… Tosin pienempi on vasta 3kk ikäinen joten ihan ei vielä ole ajankohtaista ?

Ihana ikäero <3<3<3 ja voi miten 3kk on vielä pieni! aah, nauttikaa!
Meillä just sama syy, että pienet makkarit.. niin päädyttiin pieneen ja kompaktiin kerrossänkyyn! :)

ihana tyttöjen huone

<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *