decoration

arjen luksus

5.6.2018 Teksti: Sara Parikka

*lakanat saatu Luin Spalta, kuulun heidän lähettiläisiin. 

Heippa! <3 Me nauretaan Mikon kanssa aina ihan sikana ”arjen luksusta” lauseelle. Se on meistä jotenkin korni, hauska ja yllättävän usein tosi sopiva. Tämä lause tuli mieleen näitä kuvia lajitellessa ja ajattelin, että aiheesta on pakko kirjoittaa. :D Alle listailin asioita jotka tekevät arjestani luksusta.. haha!

Puhtaat lakanat / Olen kirjoittanut moneen kertaan siitä kuinka kaikki lakanamme ovat nykyään percale puuvillaa. Tykkään älyttömästi siitä viileästä fiiliksestä mikä lakanassa on. Kannattaa kokeilla :) Olikin älytön sattuma, että Luin Span lakanat ovat juuri sitä materiaalia mistä tykkään. Unet maistuu entistä paremmin. <3 Vaihdan lakanat parin viikon välein ja aina samalla käännän meidän futonpatjan ympäri. Illalla on ihan parasta päästä puhtaisiin lakanoihin.

Lasillinen viiniä / Juon alkoholia vähän ja olen ehdottomasti enemmän sellainen nautiskelija. En juo mitään mistä en tykkää, eli esim kaikki väkevät ovat nou nou. Viiniä tykkään juoda lasin – pari ja nyt kun kesä on startannut pitää kyllä joku päivä nauttia roseeviiniä jääpalojen kera.

Sauna / Tykätään saunoa koko perheen voimin, mutta myös kahdestaan. Saunaan laitan usein turvenaamion, hiusnaamion tai kuorin vartalon ihoa. Joskus myös innostun sytyttämään pieniä tuikkuja saunaan, jolloin tunnelma on taattu.

Noutoruoka / Teen ruokaa joka päivä ja lähestulkoon aina tykkään kokata. Ongelma on enemmänkin kaupassakäynti ja se että kotoa ei löydy tarpeeksi tarvikkeita, on kiire ja on NÄLKÄ. Tällöin on niin ihanaa napata ruoka kotiin ja nauttia toisen kokkailusta. Tänä keväänä noutoruoka on ollut Nepalilaista tai sushia. :)

Kukkia kotiin / Mä rakastan kukkia ja ostan niitä itselleni viikottain. Mulle tulee niin hyvä mieli kauniista kukista ja samalla sisustus saa piristyksen. Joskus aiemmin en raaskinut koskaan ostaa kukkia, mutta nykyään koen että se on menoreikänä erittäin ilahduttava ja toimiva. Monesti ostan ruokakaupasta neilikoita jotka säilyy pitkään hyvänä ja ovat hintalaatusuhteeltaan loistavia. :) Nyt tietty voi helposti hyödyntää myös luonnonkukkia.

Pitkät aamut / En osaa enää nukkua pitkään ja tykkään aamuista. Lasten tulon jälkeen olen erityisesti nauttinut pitkistä aamuista, kun ei ole kiire minnekään. Teen muutaman päivän viikosta töitä kotona, joten tällöin nämä pitkät aamut myös toteutuvat.

Millaiset asiat piristävät teidän arkea tai ovat niitä parhaimpia juttuja..? Olisi ihana kuulla :) Aurinkoista päivää! <3Sara

Suosittelemme