me

uutiset & lauantai-ilta

30.6.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! <3 Mulle on käynyt muutaman kerran bloggaajana sellainen moka, että oon kirjoittanut jotain muistiin sekä luonnosvaiheeseen ja epähuomiossa se on mennyt julkiseksi. Tämä alla olevan tekstin kanssa kävi niin. Varsinkin loma aikoina tätä saattaa käydä, koska en vieraile päivittäin blogialustassa. Kiva kiva :D Nyt tsekkasin tekstin läpi ja olen samaa mieltä edelleen, joten julkaisen sen nyt mieluusti teille uudemman kerran! Tänään meillä katsotaan futista ja vietetään leppoisaa lauantai-iltaa.

Luetteko te paljon uutisia tai seuraatteko mediaa? Mä en juurikaan. Seuraan lähinnä sosiaalista mediaa ja harvemmin enää luen mitään lehtien uutissivustoja. Tietty telkkarista tulee katsottua uutisia ja ajankohtaisohjelmia, mutta joka päivä en ole perillä siitä mikä on polttavin puheenaihe. En ole ollut koskaan uutisten perään ja olen huomannut, että uutissivustot eivät anna mulle mitään. Tulee jotenkin ahdistava olo siitä kun sivustolla on monta shokeeraavaa otsikkoa, kuten ”nämä tuotteet aiheuttavat syöpää”, ”lue kuinka voit laihtua viikossa” ja ”katso tähden antavat kuvat sekä bikinivartalo”.. Klikkejähän näillä otsikoilla haetaan, mutta mulla tulee yleensä jo otsikosta se fiilis, että juupajuu. Ei jaksa. Mikko tykkää taas lukea paljon uutisia ja olenkin tuudittautunut siihen, että hän briiffaa minua mikäli tarve vaatii. Hehe. :D

Rakastan sen sijaan lukea blogeja, inspiroitua blogien sisällöstä sekä lukea mielipidekirjoituksia ja kannanottoja. Tuntuu, että blogit ovat monella tapaa aidompia kuin väkisin väännetyt uutiset. Vai mitä mieltä te olette? Hyvänä lisänä tulee podcastit joita kulutan nykyään todella paljon. Kannattaa ehdottomasti tutustua, koska siitä saa ”kaverin” siivouspuuhiin, ruuanlaittoon jne jne.

Ihanaa viikonloppua <3 Alla kasa lomakuvia! <3Sara

Sara : paita/Lindex* , shortsit/American Apparel , laukku/Marimekko , arskat/Police* , kengät/Ecco*

Matilda : mekko / Lindex*

Mimosa : mekko / Cubus

*saatu