kuulumiset

vajaat viikot

3.5.2019 Teksti: Sara Parikka

Heippa <3 Kuinka ihania on nämä vajaat viikot? Taas on perjantai!

Viikonloppuna saadaan molempina päivinä tyttöjen kanssa kavereita kylään ja tarkoituksena on tehdä ruokaa + hengata rennosti. Mikolla on lauantaina tennisturnaus, jonka hän on järkännyt jo monta vuotta putkeen. Aika kiva tapa kerätä kavereita yhteen! Meidän pitäisi viikonlopun aikana myös sukeltaa syvemmin talon sisätiloihin ja miettiä sähkösuunnitelmaa, keittiötä sekä kiintokalusteita.. Paljon kivempaa puuhaa kuin itse rakennusluvan kasaaminen :D. Kirjoitan teille pian mitä täällä nyt odotellaan..

Kuvat on otettu Helsingin Lapinlahdenkadulta, jossa asuin 18-21 vuotiaana. Tänä keväänä olen fiilistellyt Helsinkiä erityisen paljon. Käyn työn puolesta lähestulkoon joka viikko keskustassa ja sitten tietty tapaamassa äitiä. Helsinki on mielestäni tullut vain paremmaksi vuosi vuodelta. Tietty se jeesaa, että tuntee kadut hyvin ja pystyy ennakoimaan milloin kannattaa mennä minnekin. Joskus aina mietin, että millainenhan Helsinki on turistin silmin. Keskustassa asumisessa on taatusti omat hyvät puolet, mutta silti en koe että meille olisi edes vaihtoehto muuttaa keskustaan. Siellä on kyllä aivan ihana vierailla! En malta odottaa kesää, leikkipuistoja, saaristoa, torikahveja ja kirppareita.

Olen niin iloinen siitä ajatuksesta, että vuoden sisään saan kodin jonka ympäri voin kävellä.. :D Siis tämä on niin hassu ja random pointti, mutta on ihanaa voida imuroida myöhään, kuunnella kovalla musiikkia ja antaa lasten tömistellä. Toki elämisen äänet saa kuulua, mutta silti olen aina vähän varjellut (joku voisi sanoa, että liiankin paljon :D) sitä että naapureiden rauha säilyy. Onko kellään sama?

Hei ihanaa viikonloppua kaikille teille! <3 Toivotaan, että kevät saapuu pian takaisin. Kaivoin tänään aamulla äkkiä lämpimät vaatteet itselleni sekä lapsille kaappien ylähyllyltä. :D Jospa ensi viikolla viiletetään lämpöisemmässä säässä! <3Sara

mekko / zara

kengät / Timberland / saatu

laukku / louis vuitton

arskat / rayban