me

vanha harrastus takaisin

15.3.2018 Teksti: Sara Parikka

Moi! <3 Kävin ystäväni kanssa monta vuotta säännöllisesti uimassa ja harrastus on välillä aina herännyt eloon, mutta ristiin menevien kiireiden vuoksi jäänyt toistuvasti jalkoihin. Nyt minulla ja ystävälläni olisi tarkoituksena skarpata ja löytää taas aikaa uimiselle. Me uidaan, parannetaan maailmaa, vesijuostaan, höpötetään ja lopuksi pakotetaan itsemme jäiseen kylmäaltaaseen. Teki niin hyvää käydä eilen uimassa pitkästä aikaa ja mietin että miksi en käy uimahallissa useammin. Vaikka treeniä ajatellen meidän uintikerrat eivät ole sieltä tehokkaimmasta päästä, niin rentoutus on sitäkin suurempi ja hyvä olo valtaa kehon. Teen paljon töitä koneella ja nostelen sekä kannan lapsia.. Tästä syystä hartioiden, käsien ja yläselän pyörittely sekä vedessä liikkuminen tuntuu erityisen hyvältä.

Nämä kuvat napattiin juuri ennen kun lähdin uimaan. Koko viikon olen painanut meikittä, antanut ihon hengähtää meikkikerroksista ja elänyt mukavissa vaatteissa. Tapaamisiin olen mennyt rohkeasti meikittä ja kokenut sen itseasiassa todella luonnolliseksi. Olen sitä mieltä, että puhtaat vaatteet, hiukset ja iloinen olemus riittää mainiosti eikä meikki ole mitenkään välttämätön. Tottakai ehostuksella on paikkansa ja haluan sekä tykkään meikkailla usein.

Tänään oon viikon ainoan päivän Salkkareiden studioilla ja päivään mahtuu pitkä tauko jonka aikana luen reploja, tutkin tulevia juonenkäänteitä sekä teen muutamat hommat koneella. Muistan kuinka joskus aikoinaan nämä tauot tuntuivat lamaannuttavilta ja pitkiltä.. Nykyään NAUTIN niin paljon kun saan rauhassa touhuta mitä haluan, juoda teetä ja jauhaa työkavereiden kanssa. Niin ne hommat muuttuu.. ;D

Ihanaa päivää! Torstai on viikonpäivistä mun suosikki! <3Sara

takki / Umbro / Polhem*

huppari / Levis

reppu / Michael Kors

pipo  / Makia

kengät / Adidas / Athlete´s Foot*

trikoot / Stronger*

*saatu