Yleinen

vanha-uusi mekko

30.6.2015 Teksti: Sara Parikka

Kommentit (12)

Voi kiitos <3 Onpa ihanaa kuulla! Kivaa viikonloppua!! :)

Eipä kyllä tosiaan huomaa kuvissakaan että olisi jo niin vanha mekko :). Ja kesä juhlat, ne on kyl tosi kivoi!
Mut palaten aikaisempaan postaukseen… Näköjään teillä oli Matildalle reissussa valjaat mukana, miten koit niiden tarpeen/ käytännöllisyyden? Ja mistä löysit tollaset ilman reppua olevat valjaat :)? Jotenkin itselle on tullut vahva ajatus että ilman valjaita en uskalla päästää ominpäin vilkkaimmilla kaduilla minnekään ! Joku ylisuojeleva ajatus nyt mulla keksii kaikki ahdistavat ajatukset :D

Hei mä voisin tehdä tuosta ihan erillisen postauksen mahd pian, kun monet ovat kyselleet valjaista! :) Palaan siis pian näihin kysymyksiin. :)

Ihana mekko! Ja en kestä miten Matilda on jo niin iso tyttö!

Niinpä :D <3

Wau! Oot kyllä tosi kaunis ja onnellisen näköinen, ihan hehkut! :) Vanhat mekot on parhaita – erottuu tarpeen tullen joukosta ja jossain vaiheessa on taas muodissa :)

Voi kiitos :) <3 joo, hei toi on muuten totta.. vanhalla mekolla erottuu paremmin!!

Tosi kaunis mekko:) ei yhtään huomaa että ois vanha! mulla on esim. yks huivi, joka on tosi vanha ja nyt huomasinki et neki on muodissa:)

Jep, mulla käyny ihan sama muutaman ikivanhan huivin kanssa :D

Heips! Oliko siskosi katsomassa lauantaina One Directionia melkein eturivissä kakkos kentällä? Oli nimittäin niin samaa näköä, että aluksi luulin että se olit sinä :D

En ollu :D hehee, joku samannäköinen :)

Hei!
Olen blogisi innokas lukija. Olet ihanan luonnollinen ja sinulla on kaunis ja maanläheinen tyyli. Erotut nykypäivän massasta blogillasi. Onnea tulevasta uudesta vauvasta :) innolla odotan taas uusia postauksia.

Voi kiitos <3 Onpa ihanaa kuulla! Kivaa viikonloppua!! :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *