Yleinen

vanha-uusi mekko

30.6.2015 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Tämä mekko on 10.vuotta vanha ja vieläkin se päätyy ajoittain päälle. Mekko tuntuu kuin uudelta, koska käytän sitä niin harvoin. Näissä kuvissa oltiin juuri menossa viettämään Helmin rippijuhlia.

Tänään on neuvolaa, autokoulua ja kaverin tapaamista. Kivaa päivää! <3Sara
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (12)

Voi kiitos <3 Onpa ihanaa kuulla! Kivaa viikonloppua!! :)

Eipä kyllä tosiaan huomaa kuvissakaan että olisi jo niin vanha mekko :). Ja kesä juhlat, ne on kyl tosi kivoi!
Mut palaten aikaisempaan postaukseen… Näköjään teillä oli Matildalle reissussa valjaat mukana, miten koit niiden tarpeen/ käytännöllisyyden? Ja mistä löysit tollaset ilman reppua olevat valjaat :)? Jotenkin itselle on tullut vahva ajatus että ilman valjaita en uskalla päästää ominpäin vilkkaimmilla kaduilla minnekään ! Joku ylisuojeleva ajatus nyt mulla keksii kaikki ahdistavat ajatukset :D

Hei mä voisin tehdä tuosta ihan erillisen postauksen mahd pian, kun monet ovat kyselleet valjaista! :) Palaan siis pian näihin kysymyksiin. :)

Ihana mekko! Ja en kestä miten Matilda on jo niin iso tyttö!

Niinpä :D <3

Wau! Oot kyllä tosi kaunis ja onnellisen näköinen, ihan hehkut! :) Vanhat mekot on parhaita – erottuu tarpeen tullen joukosta ja jossain vaiheessa on taas muodissa :)

Voi kiitos :) <3 joo, hei toi on muuten totta.. vanhalla mekolla erottuu paremmin!!

Tosi kaunis mekko:) ei yhtään huomaa että ois vanha! mulla on esim. yks huivi, joka on tosi vanha ja nyt huomasinki et neki on muodissa:)

Jep, mulla käyny ihan sama muutaman ikivanhan huivin kanssa :D

Heips! Oliko siskosi katsomassa lauantaina One Directionia melkein eturivissä kakkos kentällä? Oli nimittäin niin samaa näköä, että aluksi luulin että se olit sinä :D

En ollu :D hehee, joku samannäköinen :)

Hei!
Olen blogisi innokas lukija. Olet ihanan luonnollinen ja sinulla on kaunis ja maanläheinen tyyli. Erotut nykypäivän massasta blogillasi. Onnea tulevasta uudesta vauvasta :) innolla odotan taas uusia postauksia.

Voi kiitos <3 Onpa ihanaa kuulla! Kivaa viikonloppua!! :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *